מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הליכוןליאת25/06/2008
שלום רב, האם כדאי לרכוש הליכון באופן עצמאי או שניתן להשאילו לתקופות ארוכות יחסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכון
נועה וכטל ספקטור26/06/2008ליאת שלום
המלצתי לך היא לשאול את ההליכון הרצוי באחד מסניפי ההשאלה של יד שרה (אפשרי לתקופה של 3 חודשים) ולאחר מכן באם יהיה צורך לרכוש. ההשאלה מאפשרת התנסות והסתגלות לשימוש במכשיר עזר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלת מחולל חמצן 10 ליטראשר22/06/2008
רציתי לדעת כיצד ניתן למצוא גוף שמשאיל מחולל 10 ליטר חמצן ידוע לי שיד שרה המחוללים שלהם הינם רק עד 5 ליטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלון חמצן/מחולל חמצן
נועה וכטל ספקטור26/06/2008אשר שלום
ראשית אתנצל על העיכוב הייתה לי בעיה טכנית קלה בהעלאת התשובה
שנית בשאלתך התייחסת למעשה לשני מוצרים שונים 1. בלון חמצן ,ביד שרה באמת ישנם בלונים בנפח 5 ליטר ולכן אמליץ לך לנסות לפנות לעמותות נוספות המשאילות ציוד רפואי/שיקומי ואולי אצלם יש בלון גדול יותר.
2. מחולל חמצן הוא מכשיר אשר מייצר חמצן מהאויר ואין לו בלון חמצן. ביד שרה השאלת מחולל כרוכה בפניה למחלקת הציוד המיוחד שלנו בטלפון 02-6444600 ובהצגת אישורים מתאימים.
אני מקווה שסייעתי
בבריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחולל חמצן 10 ליטר
יגאל19/02/2009לחברת פי-מדיקל יש מחולל חמצן 10 ליטר של חברת סיקואל
מקווה שעזרתי
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1. חיסון 2. המלצהvalidate15/06/2008
מתנצל מראש אם השאלות לא רלוונטיות לפורום, אנא מחקו אם לא רלוונטי.
1. האם חיסון נגד סרטן צוואר הרחם מומלץ לכל הנשים ?
האם גם לאישה המקיימת יחסים רק עם פרטנר אחד במשך שנים, יש טעם לקבל את החיסון ?
(למשל, אם יש אפשרות שהמחלה תהיה רדומה אצל הגבר, ועלולה לעבור אליה בעתיד,
או שהמחלה רדומה אצלה, ועשוייה להתעורר בעתיד)
שאלה נוספת בנושא אחר לגמרי :
2. אשמח לקבל המלצה לרופא אורתופד טוב באיזור המרכז,
דרך קופת חולים כללית (ביטוח מושלם) - בעיות גב לאדם צעיר (25 - 30).
(כאבי גב תחתון בעת עמידה ממושכת, כאבים שונים במקומות שונים לעיתים וכו')
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות
נועה וכטל ספקטור15/06/2008שלום רב
השאלות ששאלת אינן בתחום העיסוק של הפורום
אני מאמינה שלפחות לחלקן תוכל למצוא תשובות במגוון הפורומים הרפואיים באתר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת חדר אמבטיהשרה פרנקל15/06/2008
אני עומדת לשפץ את חדר האמבטיה. האם קיימות הנחיות לגבי אסלות . איזה אסלה מתאימה כאשר יש להושיב החולה בעזרת כסא הרחצה.
האם יש תקן למידות המקלחת.
בתודה
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת חדר אמבטיה
נועה וכטל ספקטור15/06/2008שרה שלום
נושא התאמת חדר האמבטיה הינו חשוב וידוע לנו כי חדר אמבטיה נגיש עשוי לפתור בעיות רבות שעוד עלולות להתעורר ככל שגיל האדם או רמת המוגבלות שלו עולים.
הצלחתי להבין משאלתך כי ישנו שימוש בכסא רחצה, כידוע ישנם כסאות רחצה שמובלים על ידי מטפל או כאלו שהאדם מוביל עצמאית וגם לפרמטר זה חשיבות רבה בקביעת המדדים של הכניסה לחדר הרחצה והתאמת פינת הטוש.
היות ואין בידי את פרטי במקרה הספציפיים והיות והמרפאות בעיסוק של יד שרה אינן מבצעות ביקורי בית אנסה לספק מספר נקודות עיקריות שאני מקווה שיועילו לך
1. ביחידות להמשך טיפול ומעקב של קופות החולים השונות ישנן מרפאות בעיסוק שמבצעות ביקורי בית ומספקות המלצות אינדוודואליות בהתייחס לאדם שזקוק להתאמה (מהם עוצמותיו וחולשותיו) והסביבה הרלוונטית (חדר הרחצה המדובר), ההפניה בחלק מהקופות היא דרך רופא המשפחה.
2. היות וישנו שימוש בכסא רחצה הייתי ממליצה לבדוק את גובהו וכאשר רוכשים אסלה להתאים כך שהכסא יעבור מעליה ופתח הניקוז שלו יהיה מעל האסלה. מומלץ להצטייד בסרט מדידה בכל ההתאמות הללו.
3. בעניין תקו מידות המקלחת - אני משערת שהתכוונת לפינת טוש , נקודה שיש לתת עליה את הדעת היא שיש פינות טוש עם אגניות ואלו אינן מאפשרות גילגול כסא רחצה לתוכן.
4. יש לתת את הדעת לרוחב הכניסה לחדר הרחצה
5. במקרים מסוימים קיימת אפשרות להשתתפות של משרד הבריאות ברכישת אביזרי עזר
את מזומנת לצור קשר עם מרכזי התצוגה שלנו ליעוץ נוסף
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא גלגליםגלי12/06/2008
שלום, האם השאלת כסא גלגלים מותנית זמן? כלומר יש להחזירו תוך זמן מה או שעל פי הצורך נניח לשנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת כסא
נועה וכטל ספקטור12/06/2008השאלת הציוד הרגיל ביד שרה הינה לחודש עם אופציה להארכה לשלושה חודשים כולל
באם קיים מצב ייחודי של צורך בכ"ג ליותר זמן יש לפנות לסניפי ההשאלה לבירור העניין
לידיעתך אנשים עם נכות ומגבלה קבועה זכאים להשתתפות של משרד הבריאות ברכישת הציוד
מצורף קישור לאתר של משרד הבריאות
[a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=73&catid=621&pageid=3536' id='link'][/a]
בריאות שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקישור לאתר משרד הבריאות
נועה וכטל ספקטור12/06/2008[a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=73&catid=621&pageid=3536' id='link'][/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי שלום גם אני מחפש כיסא גלגלים
לויאור22/06/2008גלי שלום מה שלומך גם אני מחפש כיסא גלגלים קבוע לכול החיים מאיפה השגת את זה תיצרי איתי קשר מחר בבוקר 0547246040 לויאור 0524201828 לויאור או 0508482157 לויאור או אם יש לך בבית זוג קביים אשמח לקבל אותם מתנה אפילו גם כיסא גלגלים אם את צריכה עזרה יש לך את הטלפונים שלי תיתקשרי אלי מחר בבוקר בשעה 9:35 בבוקר אני יענה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא שהוא גם מקל הליכהאביבה09/06/2008
שלום, מחפשת כסא שהמתקפל קל לנשיאה ושניתן לשבת עליו בזמן טיול. ובעיקר שיכול לשאת משקל של אדם בן 120 ק"ג. אשמח לקבל מידע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקל +כסא
נועה וכטל ספקטור10/06/2008אביבה שלום
כסא עם מקל היא אכן פתרון טוב לישיבה "חטופה" בעת טיול אך המקלות הללו אינם מסוגלים לשאת משקל של 120 ק"ג. פתרון אחר שאולי יוכל לעזור (היות ואינני יודעת את כל פרטי המקרה המדובר) הוא הליכון עם 4 גלגלים - רולטור עם כסא ישיבה קיים למכירה אחד שמותאם לכבדי משקל. אם האדם אינו זקוק לסיוע בהליכה הייתי מחפשת רק כסא מתקפל קל משקל בחנויות המתאימות אך מבררת היטב האם הוא ישא משקל של מעל 100 ק"ג. נשמח לעזור או ענות על שאלות נוספות במרכזי התצוגה שלנו, הפרטים המלאים בראש הפורום
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משאבת חלבחנה06/06/2008
באיזה סניף באזור המרכז יש מדלה לקטינה? תוך כמה זמן אפשר לקבל וכמה זמן אפשר להשתמש? מה העלות בהשאלת המשאבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאבת חלב
נועה וכטל ספקטור06/06/2008חנה בוקר טוב. אני ממליצה לצור קשר טלפוני עם סניפי יד שרה במרכז, הטלפונים נמצאים באתר שלהם. הסניף בזמנהוף 37 ת"א מספרו 03-5238974 והוא פתוח היום ו' בבוקר 9-11, הם ישמחו לספק לך את כל הפרטים הרלוונטים. אם לא אצלם נסי לצור קשר עם סניפים אחרים שתוכלי להגיע אליהם.
מזל טוב והרבה בריאות
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי לחץגד05/06/2008
מהו הציוד הטוב ביותר ע"מ לטפל בפצעי לחץ? האם המזרן שלכם שמושאל עם המנוע מספק? האם מזרון ביצים עוזר משהו? האם יש מוצרים טובים יותר שניתן לשים על המיטה ע"מ לעזור?
בברכה,
גד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי לחץ
נועה וכטל ספקטור05/06/2008גד שלום
הטיפול בפצעי לחץ הינו מורכב ממספר אלמנטים וישנם רופאים המומחים לטיפול בפצעי לחץ בבתי חולים שונים, העיקרון לטיפול בפצעי לחץ מלבד הטיפול הרפואי בפצע הינו כמובן ל"הוריד לחץ" מן האזור הפגוע.
במרכזי ההשאלה של יד שרה ניתן לרכוש מזרון אויר (זאת עקב העובדה שאין ביכולנו לחטא מוצרים הבאים במגע עם הגוף) ולהשאיל את המנוע שאליו מחברים את המזרון. שינויי תנוחה חשובים ביותר למניעת פצעי לחץ.
מזרן ביצים אינו יעיל במניעת פצעי לחץ וכך גם כרית עם חור .
קיימים עוד פתרונות של מזרנים וכריות מחומרים מתקדמים ואתה מוזמן לצור קשר טלפוני עם מרכזי התצוגה (מספרי הטלפון בראש הפורום)
בריאות שלמה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אין ביד שרה מכשיר BIOBEAN .?איקו04/06/2008
למה אין ביד שרה מכשיר פשוט לתיפעול וזול --שעוזר להוריד
כאבים ומשפר את היכולת של השרירים והמיפרקים ---שהוא אינפרה-רד שנקרא BIOBEAN ? חבר השאיל לי את המכשיר -והוא ממש עזר לי
--הרבה יותר מהאולטראסאונד בקו "פח--ובלי לטרוח ללכת לקופח ולקבל 6 טיפולים--ובמכשיר הקטן הזה עשיתי לי הרבה טיפולים בבית. !!!!ו uהמכשיר עוזר !!!! וגם יש רופא שעוזר בייעוץ בהתנדבות לטיפול ושמו
דר ווייס והטלפון שלו 0523720923 אולי תתחילו לעזור לכל אלה שהמכשיר שלכם
TENS הוא סתם בוביימייסה ? שלום איקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר bio-beam
נועה וכטל ספקטור05/06/2008איקו שלום
יד שרה מחזיקה במלאי המוצרים שלה מגוון של ציוד שיקומי ורפואי ולצערנו אין לה את היכולת לרכוש ולהשתמש בכל המכשירים הקיימים, את המכשיר הbio beam ניתן לרכוש במסגרת פרטית. קיימת אפשרות כי קיים במערך השאלת הציוד היחודי של יד שרה מכשיר אינפרא-אדום אחר ואת זאת ניתן לברר בטלפון 02-6444600
בריאות שלמה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר וואקום לפצעי לחץגיל03/06/2008
האם ניתן להשיג מכשיר וואקום לפצעי לחץ להשאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר i vac לפצעי לחץ.
נועה וכטל ספקטור05/06/2008גיל שלום
ראשית ברצוני לציין כי את ההמלצה לשימוש במכשיר ואקום לפצעי לחץ צריך לספק צוות רפואי מקצועי ומיומן. ליד שרה אין מכשיר כזה במערך ההשאלה אך חברת כמיטק מאפשרת לשכור מכשירים כאלו ממנה ומספקת הדרכה. מספר הטלפון שלהם הוא 09-762000
ואתר האינטרנט המפרט על טיפול בפצעים קשיי טיפול הוא :http://www.chemitec.co.il/content/view/14
בריאות שלמה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציוד חמצןצליל03/06/2008
שלום, בתי משתחררת מבי"ח וזקוקה לציוד חמצן, הבנתי כי בית החולים גם יכול לספק ציוד זה, האם את רוב הציוד מספקים בד"כ בתי החולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציוד חמצן
נועה וכטל ספקטור05/06/2008צליל שלום
אני מאחלת לבתך בריאות שלמה
יד שרה מאפשרת לשאול ממנה מחולל חמצן תוך הצגת טופס התחייבות מקופת החולים
כמו כן ישנם בהשאלה בלוני חמצן של 5 ליטר +עגלת נשיאה לבלון +שעון בכדי לשאול אותם יש להביא המלצה מהרופא על מידת החמצן הדרושה לאדם.
את מוזמנת לפנות לסניף ההשאלה של יד שרה הקרוב למקום מגורייך לברור פרטים נוספים
לקופות החולים ישנם הסכמים שונים להשתתפות ולאספקה של חמצן ומומלץ גם לברר בקופת החולים בה את חברה
כל טוב
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לקבלת ציוד בסניף חיפהיהודה30/05/2008
שלום לך,
הייתי רוצה לבקש מידע אודות השאלת ציוד דחוף למצבי הבריאותי.
בהתאם להמלצותיו של רופא משקם, נאמר לי שעליי לעבור לשימוש בקביים עם ידיות תרונומיות
בעלות גומיות ררחבות. כמו כן, להשתמש ביד עזר, וכסא לאמבטיה.
עליי לציין שאני נכה פוליו בשיעור של מאה אחוז, וזקוק מאוד לציוד הנ'ל.
האם קיימים העזרים הללו ביד שרה ככלל, ובסניף חיפה בפרט?
אודה לך מאוד על התיחסותך לבקשתי.
בברכת שבת שלום, ותודה.
יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודה שלום
נועה וכטל ספקטור01/06/2008אכן תוכל להשאיל את העזרים שאתה זקוק להם בסניף חיפה
המלצתי היא לצור קשר טלפוני עם סניף ההשאלה ולברר האם מה שאתה זקוק לו נמצא במלאי
ואם לא הסניף יזמין את הציוד עבורך
קיימים במערך ההשאלה
יד עזר
ספסל לאמבטיה (קיים גם קרש ששמים על האמבטיה ואותו ניתן לרכוש לא להשאיל)
קביים משני סוגים (כדאי לברר על עניין הגומיות בטלפון) אתה מוזמן לבחור את הסוג שמתאים לך.
שאלות נוספות בקשר לציוד המקדם תפקוד אתה מוזמן להעלות בפורום או לפנות טלפונית למרכזי התצוגה והייעוץ של יד שרה (מספר הטלפון מופיע בפורום)
בריאות שלמה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר אינהלציהנירית28/05/2008
שלום, האם מכשיר אינהלציה הוא מכשיר שניתן להשאיל מכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן בכל סניף השאלה של יד שרה
נועה וכטל ספקטור01/06/2008ישנם 104 סניפים ברחבי הארץ
באתר יד שרה תוכלי למצוא את הסניף הקרוב למגורייך
בריאות שלמה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנוגה25/05/2008
אני בת 30, עובדת בישיבה כל היום וסובלת מכאבי גב. האם בבדיקת ביופידבק ממוחשבת ניתן לצפות בתנועות שגויות בגב, ובכך ללמד אותי להתגבר על כאבי הגב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביופידבק
נועה וכטל ספקטור25/05/2008נגה שלום, אין בידי את המומחיות או הידע הנרחב לגבי בדיקות וטיפול בביופידבק ולכן לא אוכל לענות על שאלתך אך כמרפאה בעיסוק אוכל להמליץ לבצע בירור רפואי לגבי הסיבה לכאבי הגב (באם לא ביצעת עדיין כזה) ולשקול בירור והסתכלות על מנח הישיבה שלך ועל תבניות העבודה "בעין ארגונומית". ישנם פיזיוטרפיסטים ומרפאים בעיסוק שארגונומיה הנה תחום התמחות שלהם וכבסיס ידע כללי ניתן לחפש באתרי אינטרנט על ארגונומיה וישיבה נכונה. שוב גם את המידע הזה יש לבחון בעין ביקורתית. כל טוב והרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)