רק אל תשלחו אותי לרופא המשפחה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• רק אל תשלחו אותי לרופא המשפחה
    אני
    05/08/2011

סובלת מפוסט טראומה וסובלת ממחלת הפיברו כתוצאה מהטראומה - מטופלת בפסיכותרפיה .בחצי שנה האחרונה אני ישנה בן 4-5 שעות ביממה . לאחר שיחזור קשה אני חווה בשבועיים האחרונים בזמן ערות פתאום מצב שבו הידיים והרגליים וכל הגוף הופכים לכבדים וכאילו שינה העיניים נעצמות והמאבק לפתוח אותם הוא גדול זה קורה בפתאומיות לאו דווקא שאני עייפה לפני כן .בדרך כלל אחרי כמה דקות זה עובר ואני פתאום לא עייפה בכלל .... מה זה ומה עושים עם זה. אני יודעת שזה סוג של ניתוק- דיסוציאציה ,אבל לא מצאתי אף מאמר או חומר על סוג כזה של ניתוק זה ממש לא דומה לניתוקים אחרים וזה מפחיד מאוד .

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אף אחד לא עונה

אני
    08/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק אל תשלחו אותי לרופא המשפחה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    09/08/2011

שלום לך אני.

החויות שאת מתארת נראה לי שהן קשורות לטיפול שלך בפסיכותרפייה והייתי מנסה למצוא תשובה במסגרת הטיפול הזה שאת נמצאת בו. מבלי להכיר אותך ואת כל הסיפור מסביב, ברור לך שאין אפשרות לענות לך.
    עוד דבר שאולי חשוב שתדעי שיש היום טיפולים ממוקדים בפוסט טראומה שהם מאד יעילים וישנם מספר מרכזי בריאות הנפש שמתמחים בטיפול כזה. למשל מרפאת בריאות הנפש ברמת חן. הטיפול נקרא חשיפה ממושכת ( PE) ויש בו אחוזי הצלחה מאד מרשימים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו