מרפא ברפואה הוליסטית לעייפות וחולשה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מרפא ברפואה הוליסטית לעייפות וחולשה
    זהבה
    28/08/2011

שלום,
    אני איבתיסאם מרהט, בת 29. כמה כמה חודשים יש לי חולשה בכל הגוף...זה מתחיל כשאני קמה אני מרגישה מאד חסרת אנרגיות וגם קצת בדכאון. אני לומדת באוניברסיטה ועוד מעט הלימודים מתחילים ומפחדת שלא אצליח לחזור ככה ללימודים... מאד עייפה כל הזמן, יכולה לקרוא רק חצי שעה והעיניים כבר נעצמות. אין לי מחלה כלשהיא...נבדקתי אצל הרופא ואמר שאני בריאה. אני לא שמנה ולא רזה מדי, 1.68 משקל 60 קילו. אוכלת בסדר ודי בריא... הבעיה התחילה רק בחודשים האחרונים די בפתעומיות ולא מצאו לי בעיה ברפואה קונבנציונלית אז אני מנסה הוליסטית. יש לכם פתרון? אולי מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לטפל?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפא ברפואה הוליסטית לעייפות וחולשה - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    28/08/2011

לפי מה שאת מתארת יתכן ומדובר בתסמונת עייפות כרונית, זה יכול להיות לאחר בעיה ויראלית כמו מחלת נשיקה, זה יכול להיות על רקע רגשי נפשי וכו'.
    יש טיפולים טובים בנושא ע"י צמחי מרפא, מדיטציה ודמיון מודרך ותוספי תזונה מתאימים, כדאי להגיע למטפל בתחום ולפתור את הבעיה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו