זקוקה לחיזוק וחידוש כוחות

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• זקוקה לחיזוק וחידוש כוחות
    ליאת
    31/08/2011

שלום רב, אני בת 36 בריאה בד"כ ושמחה בחלקי. לפני שלושה שבועות, קצת אחרי ששמחתי לגלות שאני בהריון (לאחר שנה של טיפולי IVF) חליתי בוירוס כלשהו. היה לי חום גבוה 8 ימים + שיעול נוראי (שעד עכשיו מלווה אותי) והייתי "על הקרשים". לפני יומיים גילינו למרבה הצער שאין דופק לעובר (אחרי ששבועיים קודם לכן היה דופק תקין), ועכשיו אני ממתינה להפלה (בשאיפה באופן טבעי ושלא אצטרך גרידה). הרופא הסביר שכנראה הוירוס היה קטלני מבחינת העובר, ואני ובן זוגי חושבים חיובי ועדיף שזה קרה כ"כ מוקדם ונחסכו לנו ח"ח התלבטויות קשות בשלב מאוחר יותר.
    אני מאוד תשושה גופנית מהוירוס הזה ומהשיעול הנורא וממש "חצי בנאדם" מבחינת אנרגיות וכו'. רציתי לדעת אם יש איזה שהם תוספים טבעיים או טיפולים שיוכלו "להרים" אותי ולחדש את כוחותיי?
    תודה מראש, ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לחיזוק וחידוש כוחות - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    31/08/2011

שלום ליאת,
    קודם כל מצטער לשמוע על ההפלה שלך, אבל כפי שאמרת עצמך עדיף בשלב הזה מאשר לגלות מאוחר יותר בעיות קשות. גישה חיובית תמיד עוזרת. באשר לתוספים לחיזוק אני ממליץ בחום לפנות למומחה בתחום, באזור מגורייך. מדובר לא רק בתוספים, צריך לבדוק מה התזונה שלך, רמת פעילות גופנית, מצב הסטרס בחייך ועוד. ולאחר מכן להתאים לך את התוספים המתאימים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו