התנגשות

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• התנגשות
    אמא
    10/09/2011

שלום.אני סובלת מכאבים ודיכאון כרונים שנים רבות.
    כמובן שעשיתי ועשה טיפולים ונוטלת תרופות ותוספי תזונה וכו'..(מנסה לטפל בכול האמצעים שאפשר)ובמעקב עם רופאים מומחים וכו'..

הענין הוא ששמתי לב שיש לי ממש התנגשות בין שנהם.
    בגלל הדיכאון אני מנסה להיות כול הזמן בפעילות כדי שהמחשבות לא "ירדפו אותי" ולשקוע יותר,אבל אז הכאבים -מתגברים(סוג הכאב שלי תמיד התגבר במאמץ ולא במנוחה).

מה דעתכם?אני מרגישה ממש מותשת ואובדת עצות כבר.לא יודעת אם להפחית פעילות בכול מיני דברים(למשל בעבודה)ולסבול יותר מדכאון או להמשיך ולסבול מכאבים חזקים -שלפעמים גם גורמים לי לדכאון !
    מה עצתכם?האם התופעה מוכרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנגשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנגשות - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    12/09/2011

קשה לתת תשובה ומענה לנושא דרך הפורום. אני מציע לבדוק ממה נובעים הכאבים אם טרם עשית זאת, אגב כאבים פיזיים יכולים להיות גם על רקע נפשי, כך שבמקביל צריך לבדוק אם התרופות שאת לוקחת מתאימות או שיש צורך בשינוי. ובנוסף הייתי מציע התערבות של הרפואה הטבעית(לא במקום טיפול קונוונציונאלי), אלא כטיפול תומך ומשלים הן לבעיה הנפשית והן לבעיה הפיזית.
    בריאות והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אמא
    17/09/2011

כבר בדקתי ממה נובעים הכבאים.זוהי מחלת כאב כרוני.
    ניסו לתת לי תרופות שמשפיעות על מנגנון הכאב והדיכאון ביחד(כמו ליריקה)ללא הצלחה.
    לגבי רפואה טבעית-ניסיתי כמעט הכול במשך שנים רבות והרגשתי שיפור אך מועט.כמו כן הטיפולים יקרים.יש טיפול מיוחד שאתה יכול להמליץ במצבי?
    פרחי באך למשל יכולים לעזור לכאבים ולדכאון ביחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    17/09/2011

שלום.
    אם עשית בירור ויש לך כאב כרוני, אזי לפעמים במצבים כאלו היפנוזה יכולה לעזור מאד ויש מחקרים רבים בנושא היפנוזה וכאב. לגבי פרחי באך אפשר תמיד לנסות. אני לא מכיר אף מחקר שבדק את פרחי באך בהקשר לכאב, אבל כמובן שלא יכול להזיק באם תנסי.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו