מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה עזרה - אולי יהיה כיווןנ'15/10/2011
שלום לכולם,
אודה לכל עזרה...אין ביכולתי להתמודד יותר.
אני בחור בן 34 , בריא בסה"כ עד לפני שנה וחצי.
לפני כשנה וחצי עברתי טיפול שיניים, בעקבותיו נשארתי עם כאב רצוף בשיניים לסתות ומתפשט לכל הפנים שקשה לתאר.
מדובר בכאב רצוף , כל יום.. ולילה (אין הפסקה שבתות או חגים או ערבי חג) ... עם התקפות רבות של כאבי תופת , ואז "רגיעה" שגם בה הכאב הוא על גבול הבלתי אפשרי.
מדובר בתופעה של כאב נוירופטי בפנים...שגם אני לא ידעתי שיש דברים כאלה עד לפני שזה קרה. מדובר באחד הכאבים הקשים שיש.
מדובר בכאב כמו כאב שיניים, שבגינו אנשים רצים על הבוקר לעזרה ראשונה במרפאת שיניים... והכאב כאן רצוף כבר שנה וחצי יום יום.
לא אפרט פה את ההיסטוריה הרפואית, כדי לא להעמיס (וזה גם לא הפורום)-
אני שנה וחצי מתרוצץ מרופא לרופא , אצל עשרות רופאי שינים, כירורגי פה ולסת, רפואת הפה, אנדודנטים ,נוירולוגים, מרפאות כאב לשיניים ואחרות, הזרקות לפנים במרפאות כאב. ללא הקלה משמעותית)
מדובר בכאב בלתי נסבל, דמיינו כאב שיניים חודר לתוך השן כמו סכין ונמשך לפעמים ימים ויותר... וגם כשהוא נפסק - הוא לא נפסק אלא מעט יותר עמום.
אני כבר לא מסוגל יותר.
פשוט נגמר ,לא יודע איך עוד הולך לעבוד, מתרוצץ מרופא לרופא.
נטלתי מלא משככי כאבים - שגם לא עוזרים כבר וגם מזיקים, אבל גם להישאר עם כאב אי אפשר.
הותשתי , אין כוחות. לאט לאט זה גורף מחיר נפשי . וזה עוד "מילא" - לא יודע לאן לברוח מהכאבים. פשוט אי אפשר.
מדובר בכאב שלא ניתן לחיות איתו. אני מעוניין לחיות, אבל זה בלתי אפשרי. אני חושב שזה אחד המצבים שצריך בהם פשוט לאפשר לבן אדם לסיים את חייו.
(כמובן עם החודשים החלו גם כאבים בצוואר , שכמות ועוד , הכאבים כאילו "מתפשטים"
הועלה המושג פיברומיאלגיה - אבל זה לא זה.
וגם נראו בבדיקו ת בעיות בצוואר ,שכנראה לא הן המקור לבעיות בלסת)
שאלתי-
האם יש משהו חזק שיכול לסייע לכאבים אלו ? למצב זה ? ניסיתי דיקור , מעט הומאופטיה (לא בהכל התמדתי. חלק היה שיפור - אבל מועט ביותר ולא משמעותי כל כך)
כל עזרה תתקבל בברכה מדובר ממש בהצלת חיים
תודה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - אולי יהיה כיוון - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`15/10/2011שלום נ'.
ישנה מרפאה שעוסקת בדיוק בבעיות אלו שנמצאת בבית חולים גדול במרכז הארץ.
אוכל לתת לך הנחיות איך ניתן להגיע אל המרפאה ושם תוכל לקבל עזרה לבעיה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה לעזרה
דעה29/10/2011גש למרפאת הכאב בבת חולים תל השומר. בדוק את האפשרות לקבלת קנבס רפואי שעוזר מאוד לכאבים מהסוג שתארת - מנסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה, קנאביס רפואכבר ניסיתי
נ'29/10/2011הפסקתי כי לא ממש עזר (ושוקל לנסות שוב),
וכמובן אני כבר בשלב שעוד מעט יכריזו עליי כמקרה פסיכיאטרי ויגידו שהכאבים הם "רק בראש" , עקב זה שהמדע והרפואה יהירים מדי כדי להודות שלא יודעים תמיד את הסיבות.
אני לא בן אדם רע, ושנה וחצי חשבתי רק טוב, אבל אני מודה שפעמים רבות אני מסתכל על אנשים שרואים את זה כפסיכולוגי ומאחל להם את אותם כאבים , למשך יום אחד , יום אחד בלבד , כדי שיבינו עד כמה המצב נורא.
זה שאני נושם , חי , מדבר , כותב בפורומים , גורר את עצמי לעבודה - זה עניין השרדותי בלבד.
אין לי ספק שבאחת מהתקפות הכאבים שתבוא באמצע הלילה כפי שהייתה לי לפני יומיים מתוך חוסר שינה, טשטוש וכאב, אקח כמה שיותר כדורי שינה שליד המיטה ואגמור עם הכל.
אני מרגיש דחייה, וגועל נפש , שאנשים שרוצים לחיות - אי אפשר לעזור להם.
פרט ללזרוק אותם תמיד לתרופות פסיכיאטריות כדי שיהיו עם יותר מצברוח ופחות "מנג'סים" לחברה.
ותודה על ההודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים ממושכים בירך שלא עוברים
שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקס
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?
התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוף
חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?
עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)