האם זאת מחלת נפש

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• האם זאת מחלת נפש
    אורן פינצ'וק
    16/10/2011

יש לי בעיה שאני לא שולט על עצמי וחונק לפעמים בני משפחה, לצערי אחותי נזדקקה לטיפול רפואי כמה וכמה פעמים, אני ממש מרגיש כאילו הכעס משתלט עליי, ואני גם מרגיש שבני המשפחה שלי ובמיוחד אחותי לא מבינה אותי, ולא אכפת להם ממני.

כל פעם כאילו שד תופס אותי, אני זועם ומרגיש מקופח ואז משהו נכנס בי, היום דחפתי את אבי בן ה85 על הקיר 3 פעמים והידיים שלו היו מלאות דם (ועכשיו אני פוחד כי יש לו סכרת וכמה פעמים קרה לו שפצעים לא עברו לו והיה חשש לאיברים בגופו) ועכשיו אני שוב מתחרט.

חוץ מזה פגעתי לאחותי בשמיעה ובזיכרון בגלל פעם אחת שהשתוללתי, ואני מרגיש שהמצב הולך ומחמיר.

האם יכול להיות שהזעם נובע ממחלת נפש? ואולי אני לא לגמרי אשם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זאת מחלת נפש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זאת מחלת נפש - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    16/10/2011

שלום אורן.
    אני לא יודע אם מה שאתה מתאר זו מחלת נפש או לא. צריך לשמוע הרבה יותר עלייך בכלל ועל ההתקפים האלו. אבל, מה שאתה מתאר זו בהחלט התנהגות חריגה וגם פוגענית. אני מציע לך לפנות בהקדם לרופא המשפחה או פסיכיאטר או פסיכולוג ולתאר להם בדיוק את כל מה שקורה לך. ניתן לטפל בזה אם רוצים, הן בתרופות, הן בשיחות והכי יעיל השילוב של השניים, אבל, רק לאחר יעוץ מקצועי רציני.
    לגבי שאלתך האם אתה אשם או לא. דעתי האישית היא שכל אחד אחראי לחלוטין למעשיו ואם הוא מרגיש שהוא חולה הרי זו אחריותו לפנות לעזרה שהכי מתאימה לו.
    שיהיה בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו