בעיות שינה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    מיכלוש
    17/10/2011

אני בת 37 סובלת מנדודי שינה כבר בערך 3 שנים מאז שהתגרשתי.לקיתי בדכדוך ואף הייתי בטיפול ממושך אצל פסיכולוגית.
    אני לוקחת ציפרקלס ונוטלת זודורום שאני מתעוררת בלילה וקשה לי להרדם.זה פוגע באיכות חיי כי לוקח לי זמן להרדם בלילה.רק בעזרת כדור שינה אני מצליחה להרדם שוב.

כמו עכשיו אמצע הלילה... זה סיפור חיי...

הייתי שמחה מאוד לעיצה מה אפשר לעשות??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    17/10/2011

שלום מיכלוש,
    את מספרת על סוג של דכאון ושימוש בכדורי שינה וכן כדורים נגד דכאון. גם על טיפול נפשי את מספרת שעברת. את לא מציינת דברים אחרים. איך התזונה שלך, האם את עוסקת בפעילות ספורטיבית סדירה, מה אורח החיים שלך בכלל, מידת הלחץ בחיים , ילדים וכו'. כך שקצת קשה להתייחס באופן מאד ספציפי לעניין. מציע לך לפנות למטפל הוליסטי על מנת להבין את המכלול של חייך כפי שציינתי קודם, תזונה, פעילות גופנית, מתח ואז ניתן להתאים לך תזונה, תכנית לפעילות ואף שינויים כאלה ואחרים באורח החיים, כמו גם תרגול של הרפייה ומנוחה בעזרת מדיטצייה, דמיון מודרך, צמחי מרפא ועוד שיטות.

בגילך אין סיבה שלא לישון היטב בעזרת שינוי באורח החיים,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו