מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תודה רבה ד"ר
דינו יהודה03/11/2011תודה רבה
מעונין להיפגש איתך מבקש פרטים
שאלה נוספת בקשר לבלוטת התריס רופא א א ג בב"ח קפלן אמר שהוא ממליץ
להוציא את בלוטה כי לא ברורה הבדיקה מראה חמישים אחוז לא ממאירה
וחמישים אחוז כן האם את ממליץ להוציא את הבלוטה שאלה נוספת באולוטת התריסתו נושא
האם אפשר לחיות בלי הבלוטה או מה זה גורם אם אין בלוטה
תודה רבה
אני בן 70 שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`03/11/2011שלום יהודה,
יש פרטים בסוף התשובה שלי אליך. על כל השאלות האלו עדיף לענות עם כל הבדיקות ותוצאות המעבדה שיש בידיך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה וחוסר כוחאמיר25/10/2011
שלום
אני סטודנט בן 24. בזמן האחרון אני מרגיש חסר כוח ומותש.לא קרה שום דבר פשוט ככה משום מקום זה התחיל. יחד עם זה יש לי התקפי אכילה שגם מדכאים אותי וגם מחמירים את העייפות.
אחרי סקס אני אני ממש מרוקן ומרגיש שאני נחלש פיזית. אחרי כמה ימים הכוח קצת חוזר, אבל אז שוב אני נחלש, זה בא במין גלים.
מה זה יכול להיות? יכול להיות שזה קשור לתזונה/ויטמינים שחסר? סך הכל אני בריא ואוכל אוכל די בריא ולא הרבה שטויות (חוץ מההתקפי אכילה)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חולשה וחוסר כוח - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)25/10/2011שלום לך, יתכן והעומס בלימודים, המתח והלחץ גורמים לתחושה שהנך מתאר, מה שיכול להוביל גם להורדת כח הגברא-מבחינה פיזית ורגשית, יתכן וישנו קשר לתזונה שלך ו/ או חסר של ויטמינים. לגביי תוספי תזונה אני מציע לפנות למטפל ולהתאים לך בצורה מתאימה.
לסיכום:צריך לבחון תזונתך ואת אורך החיים ולהציע מענה מתאים שיכול לבאו מצד ויטמינים וצמחי מרפא מתאימים, יש גם מקום לדיקור סיני לדעתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחזה בגב וגיהוקים
דינו יהודה02/11/2011שלום רב
מזה זמן רב אני סובל מכאבים בחזה ובגב מצד שמאל עשיתי מפוי לב היברר שיש
עורק סתום מאז כבר חצי שנה אני סובל מכאבים בחזה ובגב בצד שמאל בוצע צינתור והכל בסדר
בירורים רבים ובדיקות מאמץ לא נימצא ממצא חריג אישפוזים רבים למעקב לא נמצא דבר כאשר יש כאבים אני ניכנס לדיכאון ואי שקט הזעה זמן קצר כחצי שעה
וכן נשימות קשות לאחר זמן מסוים זה מפסיק ואז אני נכנס לחרדה במשך כשעתים עד שלוש לאחר מנוחה הכל חוזר לכדמותו ואני מרגיש טוב
היתי גםאצל כמה קרדיאולוגים והם אומרים שהכל בסדר אז מה הבעיה שלי
שאלתי מה הבעיה שלי אני סובל מאוד פעם בשבוע הולך לרופא תורן
היו מיקרים שהפנה אותי לבית חולים נשאר לילה למעקב למחורת שולחים אותי הביתה ללא טיפול
בבקשה אם אפשר לעזור לי
נוסף בזה לוקח טיפול לחץ דם לאחרונה היתגלה כי בלוטת התריס לא בסדר
צריך לעקור אותה
תודה רבה יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחזה בגב וגיהוקים - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`03/11/2011שלום יהודה.
יש לך כמה בעיות רפואיות, כמו יתר לחץ דם ובעיה בבלוטת התריס שטיבה לא ברור מהכתוב. בנוסף אתה מספר שבמיפוי לב יש עורק סתום ובצנטור לא מצאו דבר. ולאחר שהיית אצל מספר קרדיולוגים אני מציע לך להתייעץ עם רופא פנימי שיש לו ידע בכל התחומים שציינת. אתה גם מתאר אשפוזים רבים ללא ממצא תופעה שיכולה בהחלט להעיד על חרדה ואני מציע לפנות לטיפול ואבחון אצל איש בריאות הנפש שבמקביל יטפל בחרדה שלך שיתכן ובהחלט גורמת לחלק מהתחושות שלך.
בבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים ממושכים בירך שלא עוברים
שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקס
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?
התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוף
חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?
עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)