חולשה וחוסר כוח

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• תודה רבה ד"ר

דינו יהודה
    03/11/2011

תודה רבה
    מעונין להיפגש איתך מבקש פרטים
    שאלה נוספת בקשר לבלוטת התריס רופא א א ג בב"ח קפלן אמר שהוא ממליץ
    להוציא את בלוטה כי לא ברורה הבדיקה מראה חמישים אחוז לא ממאירה
    וחמישים אחוז כן האם את ממליץ להוציא את הבלוטה שאלה נוספת באולוטת התריסתו נושא
    האם אפשר לחיות בלי הבלוטה או מה זה גורם אם אין בלוטה
    תודה רבה
    אני בן 70 שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה ד"ר - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    03/11/2011

שלום יהודה,

יש פרטים בסוף התשובה שלי אליך. על כל השאלות האלו עדיף לענות עם כל הבדיקות ותוצאות המעבדה שיש בידיך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשה וחוסר כוח
    אמיר
    25/10/2011

שלום
    אני סטודנט בן 24. בזמן האחרון אני מרגיש חסר כוח ומותש.לא קרה שום דבר פשוט ככה משום מקום זה התחיל. יחד עם זה יש לי התקפי אכילה שגם מדכאים אותי וגם מחמירים את העייפות.
    אחרי סקס אני אני ממש מרוקן ומרגיש שאני נחלש פיזית. אחרי כמה ימים הכוח קצת חוזר, אבל אז שוב אני נחלש, זה בא במין גלים.
    מה זה יכול להיות? יכול להיות שזה קשור לתזונה/ויטמינים שחסר? סך הכל אני בריא ואוכל אוכל די בריא ולא הרבה שטויות (חוץ מההתקפי אכילה)
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    חולשה וחוסר כוח

הוספת תגובה

• חולשה וחוסר כוח - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    25/10/2011

שלום לך, יתכן והעומס בלימודים, המתח והלחץ גורמים לתחושה שהנך מתאר, מה שיכול להוביל גם להורדת כח הגברא-מבחינה פיזית ורגשית, יתכן וישנו קשר לתזונה שלך ו/ או חסר של ויטמינים. לגביי תוספי תזונה אני מציע לפנות למטפל ולהתאים לך בצורה מתאימה.
    לסיכום:צריך לבחון תזונתך ואת אורך החיים ולהציע מענה מתאים שיכול לבאו מצד ויטמינים וצמחי מרפא מתאימים, יש גם מקום לדיקור סיני לדעתי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה בגב וגיהוקים

דינו יהודה
    02/11/2011

שלום רב
    מזה זמן רב אני סובל מכאבים בחזה ובגב מצד שמאל עשיתי מפוי לב היברר שיש
    עורק סתום מאז כבר חצי שנה אני סובל מכאבים בחזה ובגב בצד שמאל בוצע צינתור והכל בסדר
    בירורים רבים ובדיקות מאמץ לא נימצא ממצא חריג אישפוזים רבים למעקב לא נמצא דבר כאשר יש כאבים אני ניכנס לדיכאון ואי שקט הזעה זמן קצר כחצי שעה
    וכן נשימות קשות לאחר זמן מסוים זה מפסיק ואז אני נכנס לחרדה במשך כשעתים עד שלוש לאחר מנוחה הכל חוזר לכדמותו ואני מרגיש טוב
    היתי גםאצל כמה קרדיאולוגים והם אומרים שהכל בסדר אז מה הבעיה שלי
    שאלתי מה הבעיה שלי אני סובל מאוד פעם בשבוע הולך לרופא תורן
    היו מיקרים שהפנה אותי לבית חולים נשאר לילה למעקב למחורת שולחים אותי הביתה ללא טיפול
    בבקשה אם אפשר לעזור לי
    נוסף בזה לוקח טיפול לחץ דם לאחרונה היתגלה כי בלוטת התריס לא בסדר
    צריך לעקור אותה
    תודה רבה יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה בגב וגיהוקים - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    03/11/2011

שלום יהודה.
    יש לך כמה בעיות רפואיות, כמו יתר לחץ דם ובעיה בבלוטת התריס שטיבה לא ברור מהכתוב. בנוסף אתה מספר שבמיפוי לב יש עורק סתום ובצנטור לא מצאו דבר. ולאחר שהיית אצל מספר קרדיולוגים אני מציע לך להתייעץ עם רופא פנימי שיש לו ידע בכל התחומים שציינת. אתה גם מתאר אשפוזים רבים ללא ממצא תופעה שיכולה בהחלט להעיד על חרדה ואני מציע לפנות לטיפול ואבחון אצל איש בריאות הנפש שבמקביל יטפל בחרדה שלך שיתכן ובהחלט גורמת לחלק מהתחושות שלך.

בבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו