בעיות נפשיות

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• בעיות נפשיות
    דור
    31/10/2011

בן 25,בריא,לא נוטל תרופות.
    את שאומר עכשיו אמרתי גם לנוירולוג מוסמך,אשמח לדעה שניה.
    בחודש האחרון קורה לי תופעה מוזרה בשינה או לקראת שינה של חוסר שקט מוחי\נפשי,מחשבות שוא(סטמיות)וחרדה(אולי סכיזופרניה קלה)למשך מספר דקות עד שאני מתעורר מסיוטים אלו ומתאפס על עצמי.אציין שעברתי תקופה לא קלה לפני חודשיים שהסתיימה לפני שבוע אך עדיין מעט בלחץ,אציין גם שאני מרגיש שזה קורה לי כל פעם שאני שותה אלכוהל או\וגם עייף מאוד ושהשינה שלי לא סדירה עקב עבודה(פעם ביום ופעם בלילה).אציין שאנני טיפוס מעשן סמים אך פעם אחת עישנתי גראס לפני חצי שנה והיה לזה השפעה חזקה עד כדי כך שנשארתי במיטה שלושה ימים.
    ושיש לי תופעות לוואי אחרות כגון לעיתים דקירות בקצות האצבעות ובחזה למספר שניות ,לעיתים רחוקות רואה נקודה שחורה שבאה ונעלמת למספר שניות,ותחושה כאילו מישהו לוחץ לי בתוך הראש.
    אשמח לתשובתכם לגבי האבחון,יכול להיות שהכימיקלים בראש שלי קצת לא באיזון עקב משהו מסויים,?האם אפשר לבדוק את זה איכשהו,ומה הטיפול המומלץ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות נפשיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות נפשיות - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    01/11/2011

דור שלום, אנו לא עושים שום אבחון דרך פורום, אך מה שהנך מתאר בהחלט מתאים לתופעה רגשית-נפשית כפי שתיארת. אם מדובר חרדות או דכאון או בעיה אחרת.
    אבל בשורה התחתונה מה שאתה צריך לעשות זה לקחת החלטה ובעיקר אחריות על בריאותך ולבחור באיזו דרך לטפל :בדרך הקונוונציונאלית:שיחות ו/ או תרופות דרך פסיכיאטר, או בדרך הטבעית שם יש הרבה מה להציע ע"י צמחי מרפא, דיקור סיני, מדיטציה בדמיון מודרך, טכניקות נשימה והרפיה ועוד.
    בריאות והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו