כשאני פותחת את ברז המים יש לי ירידה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• כשאני פותחת את ברז המים יש לי ירידה
    NHRHFVI
    10/02/2012

אני בת 50 נשואה + 3 .בזמנו עברתי הרחבה רחם לפני 15 שנה בערך .

יש לי ירידה של פיפי בלי שליטה .כשאני פותחת מים בכיור.לפני שנתיים ועזבתי ככה היום זה היחמיר .
    בלילה אני כמה 3-4 פעמים לעשות שתן..

אני עברתי כריתת שד .יש לי דלקת פרקים ופיברלגיה .
    עברתי כימו לפני ניתוח .ואחרי הכימו עכשיו נוסף לי לעיתים רחוקות או סובלת מעצירות
    או אין לי שליטה על הסוגרים .איך אתה מסביר את זה .

האם זה ממצב נפשי .יש לי גם חרדות ועוד יותר רגישה בעקבות הסרטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשאני פותחת את ברז המים יש לי ירידה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    11/02/2012

קשה לדעת מהתאור שלך האם מקור הבעיה הוא גופני או נפשי. על כל פנים כדאי להיבדק על ידי רופא המשפחה ולאחר מכן להתייעץ עם מומחים בתחומים הרלוונטיים לתלונות שלך. רק לאחר שתשללי בעיה גופנית אפשר ללכת לכיוון הנפשי. בלי שום קשר אפשר להיעזר בפיזיוטרפייה של רצפת האגן - יש דבר כזה. וכן אפשר לנסות שיטת פאולה שיכולה לעזור מאד במקרים כמו שלך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאני פותחת את ברז המים יש לי ירידה - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    11/02/2012

בנוסף לנאמר, אם פתיחת ברז יכולה להחמיר הבעיה בהחלט יתכן לדעתי קשר רגשי וזה מזכיר לי כשגומלים תינוק מחיתולים ורוצים שיעשה פיפי אז פותחים הברז וזה גורם לאיזה גירוי. יתכן והטראומות שעברת הביאו את הגוף לתזכורות כזו או אחרת ויתכן גם שישנה בעיה פיזיולוגית. מציע לחזק רצפת אגן כפי שנאמר ע"י שיטת פאולה, ישנם גם מכשירים העושים את העבודה:פריקלם - סטימולטור לאימון שרירי ריצפת האגן.
    במקביל כדאי לבדוק גם הנושא הרגשי .
    בריאות ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו