דיכאון והפרעות שינה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• דיכאון והפרעות שינה
    ליאור
    16/03/2012

לפני תקופה קצרה עברתי במשבר רגשי .. ולמרות שהייתי במצבים יותר קשים שעברו עלי תמיד הייתי חזקה והתנהגתי באיזון ובשליטה מלאה.. עכשיו לא יודעת מה קורה לי אני מרגישה חלשה אין לי כוח לעשות שום דבר..לקחתי תרופות וניסיתי לפגוע בעצמי.. אני לא זוכרת איך עשיתי את זה ולמה לא חשבתי נכון ..רציתי לאבד הקרה ולא לחוש את הכאב והכעס שהיו לי.. אני מרגישה אשמה כלפי עצמי .. בוכה רוב הזמו וכואב לי לא מצליחה לשלוט על המחשבות והרגשות שלי לא מצליחה לישון בלילה ..לפעמים אני חושבת נכון ואומרת זה הוא אני מספיק חזקה ואני אתחיל מחדש ולפעמים בא כמו התקף של כאב אני מפחדת מעצמי ומהמחשבות הרעות שעוברות לי בראש...תמיד הייתי הפסיכולוגית של עצמי ושל אחרים.. לא יודעת עכשיו אם כדאי לי ללכת לפסיכולוג ואם היא יכול לעזור לי לשכוח ולהיפטר מהכאב הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון והפרעות שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון והפרעות שינה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    16/03/2012

שלום ליאור. מציע לך בחום לפנות בדחיפות לאיש בריאות הנפש. פסיכולוג/ית או פסיכיאטר/ית ולטפל בעניין כמה שיותר מהר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו