סימני פחד

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• סימני פחד
    איה
    26/05/2012

היי רופאים
    אני תלמידה בכיתה 10
    יש לי שאלה :מהם הסימפטומים הפסיולוגיים של לחץ ופחד?
    זאת אומרת, אם מישהו חשש מגנב בביתו, מה יהיו הסימפטומים הפיזיים? אני יודעת כמה מהם כגון דופק לב מהיר, לחץ הדם עולה, הנשימה מואצת ... אבל אני צריכה את העזרה שלכם כדי לדעת יותר
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני פחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני פחד - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    27/05/2012

שלום איה,
    כשמדובר בפחדים שונים רצוי ומומלץ לדבר על כך עם מישהוא. כמובן קודם עם ההורים, אבל אם משום מה זה לא מתאים, אפשר לדבר עם המורה בבית הספר, יועצת, או דודה טובה.
    לגבי הסימנים הפיזיולוגיים, את מנית את העיקריים שבהם, יש עוד רבים אחרים, כאבי בטן, בחילות, כאב ראש סחרחורת ועוד, אבל תמיד מומלץ כאמור להתייעץ עם מבוגר ואם יש דברים שממשיכים רצוי גם לפנות לרופא המשפחה משום שיש מחלות מסויימות שגורמות בדיוק לאותן תופעות וניתן לבדוק אותן בקלות רבה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני פחד

איה
    27/05/2012

תודה לכם
    שאלתי את השאלה הזו כי אי תלמידה בכיתה י במגמה המדעית הנדסית ובמגמה זו אנו אמורים להמציא מכשיר שיפתור בעיה רפואית כלשהי בשילוב עם מחשבים ואלקטרוניקה
    בזמן חיפוש רעיון טוב חשבתי על משהו מיוחד שנחוץ בשביל מימושו אבחון סימנים פסיולוגיים לפחד על ידי חיישנים ומסירת הודעה
    אז שאלתי אותכם כדי שאחפש את החיישנים האלקטרוניים המתאימים לזיהוי סימנים אלה
    תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו