לסת נעולה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• לסת נעולה
    אנונימית
    14/06/2012

הלסת שלי מרגישה נעולה, לא משוחררת, ורציתי לדעת אם זה קשור לזה שאני מרגישה חוסר ביטחון בגלל שהשיניים שלי לא נראות טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת נעולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת נעולה - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    14/06/2012

חוסר בטחון בהחלט יכול להביא למצב של הגנה...חומה...סגירה...נעילה...זהו סוג של הגנה של הגוף שיוצר את כל החומות שאנו דווקא צריכים להסיר.תוסיפי לזה לחץ ומתח...יש גם התכווצות שרירים שיוצרת את התחושה הזו...
    מבחינה רציונאלית התודעה והמוח לא רוצים כביכול שהשיניים יראו...ולכן גם גופך יצר את ה"סגירה" הזו, כנראה שהפה לא יפתח אם לא צריך...
    צריך להרפות לשחרר, לעשות קצת עיסויים לפנים המתמקדים על הלסת, להוצאי, לדבר, לסלוח לעצמך, לקבל את עצמך, לאהוב ולהעריך את עצמך.
    כדאי לקחת גם כדורי מגנזיום שעוזר גם ברובד של הרגעה וגם ברובד הפיזי הוא מרפה את השרירים ויכול לשחרר את הגוף והלסת. צריך גם לטפל בשיניים ע"מ להחזיר לעצמך את הבטחון העצמי, כן גם טיפול בפרחי באך יכול לעבוד על הבטחון. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו