חולשה עיפות דכאון

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• חולשה עיפות דכאון
    מוש
    20/08/2012

שלום רב אני בן 39 עברתי שנה קשה לאחר פטירת אבי מסרטן מאז אני סובל מחולשה כללית ועיפות נצחית הייתי אצל פסיכולג והוא המליץ אל חיזוק הסרונטין במוח ברצוני לדעת איזה אמצעים טבעעים ישנם אני סובל מתת פעילות בלוטת התריס כרגע מאוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה עיפות דכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה עיפות דכאון - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    21/08/2012

ראשית צר לי לשמוע על פטירת אביך. ישנם תוספי תזונה מעלים סרוטונין כמו צמח הרודיולה, צמח ההיפריקום הידוע בתור תרופת הרמוטיב. דיקור סיני וטיפולים במגע יכולים לעזור, כן גם תזונה נכונה עשירה בחלבון ופעילות גופנית.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות ודכאון

נועה
    21/08/2012

שלום,
    מצטערת על פטירת אביך.. אני גם עברתי תקופה לא קלה שלוותה בדכאון, עייפות,חוסר תאבון וכו'.. כמו שציין הד"ר צמח הרודיולה בהחלט עוזר לשיפור ההרגשה ומצב הרוח, אני לקחתי בזמנו תמצית תקנית שורש רודיולה של סולגאר שעזרה והשפיעה על מצב רוחי, כך שבהחלט ממליצה לך לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו