מודאגת אשמח לתגובה מהירה ככל הניתן

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מודאגת אשמח לתגובה מהירה ככל הניתן
    שרון
    01/09/2012

שלום רב
    אני בת 42 לערך.שנים רבות שסובלת ממיגרנות.
    בחודשים האחרונים פתאום גם התווסף כאב מוזר שקשה קצת להגדירו , באוזניים.זה מין משהו כזה,שיכולה לגעת בקלות עם היד באוזן,או לגרד או לנקות עם קיסם אוזניים,ופתאום וללא "הכנה" ממש להצטמרר מכאב.(נראה כאילו כמו משהו עצבי לא ברור)

בכל אופן לאחרונה ניתן לי עי ניירולוג כדורים בשם רילרט בינון של 40 מ"ג למיגרנות.
    כשההשפעה שלהם עדיין לא ממש ברורה לי ובטח לא חד משמעית.
    כשלוקחת את הכדור,זה כביכול אמור להפסיק את כאב הראש(שלעיתים מתחיל ככאב ראש של לחץ גדול בשתי הרקות)ולא לתת לזה להתפתח למיגרנה.לעיתים זה עוזר אבל לעיתים גם לא.ויצא מצב בחודש האחרון שלקחתי במהלך שלושת הימים בהם כבר ממש ניהיתה מיגרנה 5 כדורים .(ואני בכלל לא בטוחה שזה נכון ככה).

בכל מקרה מה שכרגע מאד מאד מלחיץ אותי שאתמול בלילה חוויתי פחד נוראי עם תופעה לא ברורה ולא מוכרת לי כשפתאום לפנות בוקר ובמשך זמן די ממושך נתקפתי תוך כדי שכיבה סחרחורות קשות כשבכל תזוזה ושינוי תנוחה שלי החדר הסתובב לי במהירות מאד גדולה.וזה לווה גם בבחילות.אחכ חשתי גם שמזיעה מאד בפנים(דבר שלא מוכר לי)ושאין לי אוויר.ולקח זמן עד שהצלחתי להרדם לכמה שעות טובות ללא הפרעות.

לאחרונה מאד סבלתי גם מכאבי גב בצד הימני העליון: צוואר,כתף,שכמה,ומשיכה ליד ימין(שמאד כאבה)ואחרי זמן אפילו היתה החרפה,ורק עכשיו חשה קצת הקלה ושיחרור. חיממתי בלילות גם את המקום בכרית חשמלית,
    ופתאום הסחרחורות האלו אתמול, ומיד כיביתי תכרית והדלקתי מזגן שיהיה לי אויר.

היו לי סחרחורות קלות לפני כמה חודשים שליוו תקופה קצרה(לא בשכיבה) אבל אחכ נעלמו קליל.ופתאום אתמול בלילה תקפו אותו סחרחורות בשכיבה באופן חזק ולא ברור ממה ולמה.

נ.ב- בחודשים האחרונים חזרתי גם לפעילות גופנית(יוגה והליכות)

ואני בעם רוצה לדעת מה קורה?למה זה קשור?האם יש קשר למה שמתארת כהשפעות על זה?אולי הרילרט?אולי הגב? אולי ורטיגו??
    ובעיקר מה עליי לעשות?
    מאד מפחדת שככה ימשיך בלילות.זה בהחלט היה מאד מאד לא נעים.
    אודה מאד לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת אשמח לתגובה מהירה ככל הניתן - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    01/09/2012

למודאגת שלום רב,

אכן אפשר להבין שיש לך הרבה תופעות שמאד מדאיגות אותך. יתכן מאד שחלק ניכר מהתגובות הן אכן תופעות לוואי של הכדור וייתכן שכל המצב הזה מאד מלחיץ אותך וזה כשלעצמו גורם להחרפת הסימנים שלך.
    דבר ראשון הייתי מייעץ לך לבקר שוב את רופא המשפחה שלך ולספר לו על כל התסמינים כך שיוכל לבדוק אותך כולל לחץ דם ובדיקה נוירולוגית. במידה ולא תמצא סיבה רפואית אני ממליץ מאד לפנות למטפל של גוף ונפש באזור מגורייך שינסה לעזור בשילוב טיפולים שיכולים להקל עלייך מאד בזמן קצר.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו