משאלה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• משאלה
    יוגלי
    25/10/2012

אני סובלת מזה כ6 שנים מפיברומיאלגיה .לאחרונה .עוברים עלי קשיים והרבה לחצים בבית ובעבודה.והסימפטומים מחריפים האם יש לכם אולי מוצא (אני עדיין לא נושעתי) מהסבל של הפיברו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאלה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    25/10/2012

שלום יוגלי,
    אינני יודע אם את מטופלת ואיפה. אבל ישנן מרפאות לפיברומיאלגיה כמעט בכל בית חולים גדול וכן רופאים שמתמחים במחלה. אני מניח שידוע לך שישנו טיפול תרופתי שיכול להקל מאד במקרים רבים.
    כמו כן יש היום מידע לגבי שיטות שונות כמו טאי - צ'י שמקלות על הכאבים. וכמובן אם יש לך הרבה לחצים בחיים כדאי מאד לטפל בהם בשילובים של פעילות גופנית יוגה/מדיטצייה/דמיון מודרך ואם את לא מסדרת עם זה טיפול פסיכולוגי רציני יכול להיות מאד מועיל בהרבה מקרים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד,ר אלכסנדרוביץ

יוגלי
    26/10/2012

מודה על המשוב.והועלת לי רבות.אנני מטופלת .וכעת אדאג לבדוק את הנושאים עליהם הפנת.חןחן.יוגלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו