מותשות כתגובה לחרדה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מותשות כתגובה לחרדה
    שי
    26/02/2013

הי, אני בן 36, בחצי שנה האחרונה התעוררה אצלי חרדה שהיתה לי בגיל הנערות (אז טופלתי בסרוקסט לחצי שנה בערך) בעיקר של פחד מלהות לבד מחשש שיקרה לי משהו, כולל הרגשות פיזיות של נשימות, דופק מוגבר, כאבים ביד שמאל ולחץ בחזה . הלכתי למספר מפגשים עם פסיכוטראפית ובשיתוף איתה והרבה עבודה עצמית הצלחתי להתגבר על החרדות ולחזור לתפקד כרגיל, מחשבות מטרידות עדיין קיימות, אבל אני מתגבר ותופעות פיזיות כמעט ואין. אבל, יום יומיים אחרי שאני עושה פעילות שהיתה בעייתית וגרמה לי לחרדה, אני נתקף ביומיים של עייפות ומותשות כללית ומוחלטת של כל הגוף - ממש אפיסת כוחות וזה מגביר אצלי את החששות. עשיתי בדיקות דם כלליות כולל B12 ובלוטת הטריס והכל תקין. מה כדאי לי לעשות, אני לא שש להשתמש בכדורים, אבל אני ממש מיואש מהמצב, חייב לחזור לחייםנורמאליים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותשות כתגובה לחרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותשות כתגובה לחרדה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    26/02/2013

שלום שי. נראה לי שכדאי לך להתייעץ שוב עם הפסיכותרפיסטית שלך. או להתייעץ עם מומחה לגוף ונפש ולנסות להבין מה קורה לך כעת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו