לחץ נפשי

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• לחץ נפשי
    מיקוש
    01/04/2013

שלום
    עברתי לאחורנה לשינוי לכיוון טבעי יותר של מוצרי יופי לעור הפנים והגוף ומרגישה שעם המוצרים היותר כימיקליים לא היו לי בעיות עור כלאה (פצעונים על הפנים +פצעים גדולים ) ממש מלחיץ אותי ומבאס כי תמיד היה לי עור יפה
    חשוב לי לציין : אני מאוד לחוצה נפשית לאחרונה , אוכלת הרבה שוקולד , וגם עייפה מאוד מן הסתם אז לא יודעת מאיפה להתחיל להוריד איזה מוצר ולמה, אני בת 31 ולעולם לא סבלתי מבעיות עור הפנים וכיום אני מרגישה עוד יותר לחוצה עם הפצעים על הפנים ואני מבינה שככול שאהיה לחוצה המצב ידרדר . איך נרגעים ? עזרו לי ?
    מאיפה להתחיל ? מה להוריד , בבקשה תעזרו לי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ נפשי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ נפשי - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    02/04/2013

אכן ככל שהלחץ יהיה גבוה יותר כן גם הפצעים...מן מעגל כזה.
    חשוב להמעיט בשוקולדים שומנים וטיגון.
    המוצרים הטבעיים אכן יכולים "להוציא" הבעיה אל פני השטח-במקרה שלך זה הפנים.המוצרים הכימיים מסתירים את הבעיה , אך היא עדיין קיימת ועוברת לדרג יותר פנימי בגוף. הגוף הינו מנגנון חכם , וכנראה שלבעיה היה פוטנציאל מלכתכילה ועכשיו שהתחלת לעבור לתוצרים הטבעיים היא יוצאת דרך העור. העור השיער והציפורניים הינם איברים אסטטיים, אך פחות חיוניים והגוף החכם מוותר עליהם לפעמים ע"מ להשקיע את מירב האנרגיה לאיברים הפנימיים. כדאי לעשות טכניקות של הרפיה כמו טאי צ'י ומדיטציה. מומלץ להגיע למרפאה ולאבחן באם ישנה בעיה הורמונאלית, בעיה תזונתית או אחרת בנוסף למתח והלחץ שהנך מתארת, ולקבל תוכנית מתאימה הכוללת המלצה תזונתית מלאה ותוספי תזונה מתאימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו