תרופות פסיכיאטריות וגיניקולוגיה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• תרופות פסיכיאטריות וגיניקולוגיה
    ליליאן
    17/07/2014

שלום,
    מטופלת בלמיקטל וריספרדל במינון נמוך כ5 שנים. ניסיתי גלולות למניעת הריון ולא הגבתי טוב, ככל הנראה מהשילוב של התרופות הפסיכיאטריות והגלולות. המליצו לי על גלולות אחרות שאמורות להשתלב בסדר עם התרופות הפסיכיאטריות אך החלטתי להימנע מלהכניס עוד כימיה לגוף. בנוסף יש לי ציסטה בשחלה (לא קיצונית) ונאמר לי שגלולות יכולות לסייע להיעלמות שלה, אך אלו הן אותן גלולות שלא הסתדרתי איתן. בין היתר המחזור שלי לא סדיר כבר שנים, נאמר לי שזה גם בגלל התרופות וגם בגלל הציסטה. אני תוהה אם -
    א. יש לי ממה לחשוש לגבי אי סדירות במחזור.
    ב. כשאהיה מעוניינת להיכנס להריון, איך זה מסתדר עם הטיפול התרופתי שלי והציסטה.
    אני במעקב עם הרופאים הרלוונטיים אך אשמח לחוות דעת נוספת כאן, עד כמה שאפשר, מהנתונים שציינתי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות פסיכיאטריות וגיניקולוגיה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    20/07/2014

שלום ליליאו,
    השאלות שלך מצויינות, אך הן מאד ספציפיות לתחום הגניקולוגייה והפסיכיאטריה ואיננו עונים לשאלות אלו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו