מיגרנות

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מיגרנות
    בבקשה
    24/12/2014

שלום.אני סובלת ממיגרנות חזקות שהחליו אחרי תאונה .הם באים בזמנים מסוימים-למשל עונות מסוימות,סמוך ולווסת וכו'...
    בשנה האחרונה יש לי איזשהיא דילמה ובעיה אישית נקרא לזה ככה.
    ושמתי לב שכול פעם שאני ניצבת בפניה -אני מפתחת התקף קשה (שמגיע בתיזמון שלא מוכר לי-כמו שרשמתי הנ"ל).
    פעם ראשונה שאני שמה לב לקשר נפש-גוף.אבל מה זה עוזר לי?מה אני אמורה לעשות עם זה?
    ניסתי לפתור את הבעיה ולבחור בכול הנתיבים שקיימים אך כולם קשים ובעיקר-לא הצליחו לבסוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנות - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    25/12/2014

שלום לך,
    כפי שאת מזהה ומבינה יש קשר מתח נפשי למיגרנות. ישנם מטפלים וגם רופאים שעוסקים בטיפול בבעיות בהקשר הזה.
    ממליץ לך למצוא רופא שמשלב גוף ונפש ולפנות אליו
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מטפל מתעסק בזה

בבקשה
    04/03/2015

והאם יש טעם ללכת למרות שסבלתי ממיגרנות הרבה לפני שהחלה הבעיה האישית הזאת בחיי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מטפל מתעסק בזה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    05/03/2015

שלום, כל מטפל שיש לו הכשרה מעמיקה בטיפול נפשי, כמו פסיכולוג, עובד סוציאלי קליני או פסיכותרפיסטים מסוגים שונים.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו