מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושות גוףtomajok31/01/2015
שלום לכם, אני בן 50 סובל מזה 35 שנה מתחושות גוף מוזרות כאילו הגוף כבד ו"נדבק" לכול מה שאני בא איתו במגע, ניסיתי המון תרופות פסיכיאטריות אסטו אנפרניל ויאפקס ללא הצלחה, גם טיפול פסיכולוגי לא ממש עזר בקטע הזה. מעניין לשמוע את דעתכם........חייב לציין שאם כול זה אני עובד ומתפקד רגיל.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחושות גוף - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)31/01/2015תחושת הכבדות הזו יכולה להיות גם מושרשת בתת מודע, אך ע"מ לתת לך תשובה רצינית יש צורך לערוך לך ראיון מקיף עם אבחנה ואז נוכל לומר דעתנו ולתת הצעה טיפולית מתאימה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושות גוף
tomajok31/01/2015מה הכוונה ראיון מקיף? אתה מתכוון באופן פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תחושות גוף - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)31/01/2015ראיון - הכוונה לתשאול וכן באופן פרטי בהחלט כדאי, כדיי לנסות להבין מאיפה מגיעה התחושה הזו ואיך אפשר באמת לעזור לך.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושות גוף
tomajok02/02/2015רק שתדע שאני לא מחפש קיצורי דדך כי מספר המטפלים והטיפולים שעברתי הוא כמו 10 האצבעות שיש לך ביד אז לא סתם אני סקפטי ונשמע לך מחפש קיצורי דרך, גם דימיון מודרך עברתי וגם גילגול נשמות וגם פסיכיאטרים וגם וגם וגם..........אבל תודה על התגובה שלך..............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תחושות גוף - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)02/02/2015טוב, בהחלט מאמין לך .
ניסיתי לעזור איש יקר,
אך העזרה צריכה להתחיל ממך...מי שרוצה לעזור לעצמו אז אפשר לעזור לו.
מעניין אם אתה כ"כ סקפטי בדרך הטיפולים שיש לנו להציע מדוע פנית מלכתחילה?
יתכן ולא היית אצל המטפל המתאים, יתכן ולא התחברת לטיפולים ו/או למטפל, יתכן ולא קיבלת את הטיפול המתאים ויתכן שמהתחלה הגעת סקפטי וזה חלק ממה שגרם לטיפול לא לעבוד...החוסר רצון להאמין, לקבל שאתה יכול להבריא או שמישהו באמת יכול לעזור לך בכך . החומות שאנו מפתחים במהלך החיים הם אותן הגנות שלעיתים גם חוסמות חלק ניכר מהטיפול להגיע אליך כפי שצריך. יתכן שגם על זה צריך לעבוד. בכל מקרה אני רק מעלה ספקולציות ובאמת היה רצון טוב לעזור.
שיהיה רק בריאות, בהצלחה ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושות גוף
tomajok01/02/2015יש שיטה או טיפול מסוים שאתה ממליץ עליו אולי?
תחושות גוף - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)01/02/2015אתה מחפש קיצורי דרך.
ישנם הרבה שיטות היכולות לעזור כמו עבודה בדימיון מודרך, פרחי באך, עבודה אנרגטית ועוד, אבל כפי שאמרתי לאחר ראיון ואבחנה יהיה ניתן לדעת מה מתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים ממושכים בירך שלא עוברים
שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקס
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?
התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוף
חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?
עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)