תחושות גוף

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• תחושות גוף
    tomajok
    31/01/2015

שלום לכם, אני בן 50 סובל מזה 35 שנה מתחושות גוף מוזרות כאילו הגוף כבד ו"נדבק" לכול מה שאני בא איתו במגע, ניסיתי המון תרופות פסיכיאטריות אסטו אנפרניל ויאפקס ללא הצלחה, גם טיפול פסיכולוגי לא ממש עזר בקטע הזה. מעניין לשמוע את דעתכם........חייב לציין שאם כול זה אני עובד ומתפקד רגיל.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושות גוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות גוף - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    31/01/2015

תחושת הכבדות הזו יכולה להיות גם מושרשת בתת מודע, אך ע"מ לתת לך תשובה רצינית יש צורך לערוך לך ראיון מקיף עם אבחנה ואז נוכל לומר דעתנו ולתת הצעה טיפולית מתאימה
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות גוף

tomajok
    31/01/2015

מה הכוונה ראיון מקיף? אתה מתכוון באופן פרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות גוף - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    31/01/2015

ראיון - הכוונה לתשאול וכן באופן פרטי בהחלט כדאי, כדיי לנסות להבין מאיפה מגיעה התחושה הזו ואיך אפשר באמת לעזור לך.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות גוף

tomajok
    02/02/2015

רק שתדע שאני לא מחפש קיצורי דדך כי מספר המטפלים והטיפולים שעברתי הוא כמו 10 האצבעות שיש לך ביד אז לא סתם אני סקפטי ונשמע לך מחפש קיצורי דרך, גם דימיון מודרך עברתי וגם גילגול נשמות וגם פסיכיאטרים וגם וגם וגם..........אבל תודה על התגובה שלך..............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות גוף - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    02/02/2015

טוב, בהחלט מאמין לך .
    ניסיתי לעזור איש יקר,
    אך העזרה צריכה להתחיל ממך...מי שרוצה לעזור לעצמו אז אפשר לעזור לו.
    מעניין אם אתה כ"כ סקפטי בדרך הטיפולים שיש לנו להציע מדוע פנית מלכתחילה?
    יתכן ולא היית אצל המטפל המתאים, יתכן ולא התחברת לטיפולים ו/או למטפל, יתכן ולא קיבלת את הטיפול המתאים ויתכן שמהתחלה הגעת סקפטי וזה חלק ממה שגרם לטיפול לא לעבוד...החוסר רצון להאמין, לקבל שאתה יכול להבריא או שמישהו באמת יכול לעזור לך בכך . החומות שאנו מפתחים במהלך החיים הם אותן הגנות שלעיתים גם חוסמות חלק ניכר מהטיפול להגיע אליך כפי שצריך. יתכן שגם על זה צריך לעבוד. בכל מקרה אני רק מעלה ספקולציות ובאמת היה רצון טוב לעזור.
    שיהיה רק בריאות, בהצלחה ובשורות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות גוף

tomajok
    01/02/2015

יש שיטה או טיפול מסוים שאתה ממליץ עליו אולי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות גוף - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    01/02/2015

אתה מחפש קיצורי דרך.
    ישנם הרבה שיטות היכולות לעזור כמו עבודה בדימיון מודרך, פרחי באך, עבודה אנרגטית ועוד, אבל כפי שאמרתי לאחר ראיון ואבחנה יהיה ניתן לדעת מה מתאים לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו