היי

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• היי
    ענבל
    16/03/2015

היי, הייתי רוצה לטפל בעצמי כשאני חולה או שכואב לי משהו, בדרך טבעית (ללא מגע).
    המטרה לבוא למישהו שפשוט יעבוד איתי על הכאב וידריך אותי בעזרת דמיון מודרך, תרגילים ותזונה וכו'. פשוט לעזור לגוף להרפא מעצמו.
    למה עליי לפנות?

ושאלה שניה: האם אתה מאמין שהגוף יכול לרפא את עצמו מכל דבר בעזרת עבודה של גוף ונפש? (ללא תרופות וניתוחים), או לחילופין- למנוע מעצמו מחלות כגון סרטן וכו'?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    16/03/2015

נתחיל בשאלה השניה: לדעתי לגוף יכולת ריפוי עצמית מדהימה שיכולה להיות כמעט לכל דבר. יש מקרים בהם חייבים התערבות כירוגית.
    לגבי השאלה הראשונה את מוזמנת לפנות בפרטי וננסה לעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    16/03/2015

שלום ענבל,
    לשאלתך הראשונה - בהחלט אפשר לטפל בכל מיני כאבים ומחושים שונים בעזרת דמיון מודרך ועוד שיטות ללא מגע.

שאלתך השנייה מאד מורכבת , עקרונית אני מאמין שיש לנו כוחות ריפוי גדולים הן של הגוף והן של הנפש.
    את מוזמנת ליצור קשר ואוכל להנחות אותך,
    בברכה.
    דר' אלכסנדרוביץ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו