חוסר אנרגיה חולשה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• חוסר אנרגיה חולשה
    איילה
    23/04/2015

חג שמח.אני לוקחת כרגע אנטיביוטיקה נגד בעיה בריאותית,ואני מרגישה חולשה אין חשק לעשות דברים ומרגישה דיכדוך,רציתי לשאול מה אני עושה כדי להקל על עצמי.תודה רבה ושוב חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אנרגיה חולשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אנרגיה חולשה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    23/04/2015

שלום אנה,
    אנטיביוטיקה אכן יכולה להחליש . אפשר לקחת פרוביוטיקה, לנוח יותר כי גם המחלה עושה חולשה ודכדוך. לאכול אוכל קל ולשתות הרבה.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך על פרוביוטיקה

לילי
    26/04/2015

האנטיביוטיקה הורגת את כלל החיידקים בגוף, גם את הטובים. כדאי לך לנסות לקחת פרוביוטיקה, אני ממליצה על ביו-25 של סופהרב עם חיידקים פעילים, זה מחזק את המערכת החיסונית ומייצר ויטמינים ויכול מאוד להועיל בהרגשה הכללית שלך.
    תרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזונות על!!

ספיר
    17/09/2015

סבלתי שנים מעייפות וחוסר אנרגייה (וגם אני נוטלת לא מעט אנטיביוטיקה על בסיס קבוע מסיבות שונות)
    מעבר לזה שאני דואגת ליטול פרוביוטיקה באופן קבוע, התחלתי לקחת מזונות על- ספירולינה, כלורלה, מורינגה, שורש המאקה ועוד! מזונות נפלאים. אני מרגישה ערנית ומלאת כוחות. וזה עשה עוד המון דברים טובים מעבר לזה..

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו