משבר רגשי בגלל חוסר עבודה וריקנות בחיים

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• משבר רגשי בגלל חוסר עבודה וריקנות בחיים
    רינת
    22/05/2018

שלום רב.
    אתם מחקתם לי את ההודעה הקודמת ואני לא יודעת למה אולי קרתה טעות. אשמח מאוד עם תוכלו לא למחוק את ההודעה הזאת אני מאוד רוצה להיעזר כרגע. אני נמצאת במשבר רגשי חסרת עבודה אני מחפשת עבודה המון זמן ולא מוצאת אני קמה בבוקר עם ריקנות דכדוך סוג של משבר. אשמח עם תוכלו ממש תעשו מצווה עם תוכלו לייעץ לי איך לקום יותר שמחה בבוקר ומלאת חיים מאשר כל הדכדוך והריקנות. אני ממש אודה לכם עם תכתבו לי. תודה רבה ויום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר רגשי

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    22/05/2018

שלום לך, לא יודע מה קרה עם ההודעה הקודמת ולמה נמחקה.
    בכל אופן, אין איזה פורמולת קסם לדכאון וחוסר מצב רוח. זה תהליך שצריך לעבור עם מטפל גוף נפש. בינתיים מה שאפשר לעשות זה פעילות גופנית, שינה טובה, לאכול פערות וירקות. לבצע בדיקות דם ולראות מה קורה עם בי 12, ברזל וויטמין די.
    אפשר לצרוך : מגנזיום ורודיולה ולהיות אופטימיים. בריאות ובשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רינת
    22/05/2018

על המענה התמיכה והעזרה יום נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו