שאלה אחרונה בקשר לחולשה וירידת אנרגיה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה אחרונה בקשר לחולשה וירידת אנרגיה
    רינת
    13/06/2018

שלום רב אורן.
    זאת השאלה האחרונה בלי קשר למשבר רגשי. מבחינת משבר רגשי אני מרגישה יותר טוב אבל מיום חמישי האחרון שהיה יש לי ירידת אנרגיה פיזית אני כל הזמן עייפה עשיתי את כל הבדיקות בקופת חולים והבדיקות יצאו בסדר דיברתי עם הרופאה והיא הציעה לי ללכת כל חודש לבדיקת לחץ דם. בינתיים עד היום אני מרגישה חוסר אנרגיה רוצה הרבה לישון עיניים דבוקות חוסר חשק לצאת מהבית מין חולשה כזאת בנוסף לתרופות טבעיות איך אני יכולה להתחזק מעשית שארגיש יותר עירנית ביום יום? אני ממש מודה לך וזו גם השאלה האחרונה היא חשובה לי מאוד מאוד שיהיה לך המשך שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    13/06/2018

חולשה וחוסר אנרגיה יכולים להיות קשורים למצב נפשי, אך לא בהכרח. יכול להיות גם חסר תזונתי. ויטמינים ומינרלים.
    צריך לעשות אבחנה בקליניקה כדי לתת מענה מתאים. בריאות ובשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך על הכל

רינת
    17/06/2018

תודה על העצות הנהדרות אתה בהחלט צודק עזרת לי מאוד מאחלת לך שבוע נפלא וקסום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו