איך להעלות את רמת הודפמין

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• איך להעלות את רמת הודפמין
    רינת
    16/06/2018

שבת שלום אורן ממש חשוב לי לשאול בנוסף למה שכתבת לי על ויטמינים ומינרלים אני ממש רוצה לצאת מהחולשה שנחתה עלי בזמן האחרון פשוט אבא שלי חולה מאוד ובגלל זה אני חלשה וחסרת אנרגיה רציתי לשאול איך אני יכולה לעלות את רמת הדופמין אני יודעת שזה קשור גם לנפש השאלה שלי מופנית רק בגלל המצב של אבא שלי והוא במצב גרוע ואני רוצה להיות יותר אנרגטית אני מקבלת את זה מאוד קשה ומבחינה פיזית אני חלשה והמצב רוח שלי על הפנים אני יודעת שדופמין קשור לדיכאון בין היתר אשמח לעצה אחת או שתיים עם אתה יכול לתת לי זה ממש חשוב לי כי אין לי עזרה כרגע ואין לי למי לפנות רק לרופאת משפחה אבל בינתיים עד שהתור יהיה אצלה והבדיקות שעשיתי בסדר בקופת חולים אפילו עצה אחת או שתיים אני ממש אודה לך אתה נותן לי טיפים נהדרים ואני מודה לך על זה זה באמת חשוב לי כדי שיהיה לי יותר קל לקבל את המצב וכדי שאהיה חזקה מבחינה פיזית ונפשית אני מאחלת לך שבת נפלאה וממש תודה על הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להעלות את רמת הודפמין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב רוח

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    16/06/2018

שבוע טוב, ראשית את צריכה להגיעה להבנה והחלטה שזה הכל בראש ועצם זה שאת במצב רוח ירוד- ממש לא יעזור לאביך להחלים, אלא ההיפך הוא סופג ממך אנרגיות לא טובות וזה בטח לא עוזר להחלמה.
    דברים שניתן לעשות: ספורט, תזונה עשירה בחלבון, תוספי תזונה כמו רודיולה, אכילת פירות וירקות, שתיה מרובה של מים ותה צמחים פסיפלורה והעיקר לחשוב חיובי ושנשמע בשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הכל

רינת
    17/06/2018

עזרת לי מאוד שבוע נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    17/06/2018

בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו