גיל המעבר כאבים פיזיים בגוף ועייפות

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר כאבים פיזיים בגוף ועייפות
    חגית
    12/11/2018

אני אחרי גיל 50 בשבוע האחרון אני מרגישה שכל הזמן אני רק רוצה לישון בנוסף כאבים בגוף וגירודים זה משפיע נפשית גם,היום הייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי משחה מיוחדת לגירודים וביקש שעוד כמה ימים אעשה בדיקות דם ושתן. בינתיים רציתי לשאול כאשר אני קמה בבוקר אני קמה עם עיניים יבשות וחוסר מוטיבציה וחולשה עד הבדיקות דם והשתן רציתי לשאול בלי שום קשר איך אני יכולה במשך היום עם אפשר עזרה קטנה בפורום ואני ממש אודה לך אני מחפשת כלי להרגיש יותר טוב יותר עירנית יותר כוח גם בלי שום קשר לבדיקות המשחה לקחתי אותה פעם ראשונה והיא קצת התחילה לעזור לי מבחינת הגירודים לקחתי גם טיפות עיניים וזה עזר לי קצת אבל כללית במשך היום אני כל כך אודה לך עם תוכל לתת לי כלי קטן כדי להיות קצת יותר עירנית במשך היום ולהרגיש טוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה גם קשור לגיל המעבר התופעות האלה?

חגית
    12/11/2018

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל מעבר

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    13/11/2018

היי, יתכן ויש קשר לגיל מעבר, יתכן וזה על רקע אלרגני.
    ניתן לטפל בזה ע"י תוספי תזונה מתאימים, דיקור סיני, עבודה אנרגטית ומאזנת של הגוף.
    יש צורך להגיע למרפאה לעשות אבחנה ולהחליט איזה סוג טיפול מתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו