טיפים להרגעת לחץ דרך גוף נפש

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• טיפים להרגעת לחץ דרך גוף נפש
    רינת
    17/11/2018

שבת שלום אורן. אני מאוד אודה לך על תמיכתך עם זה אפשרי אני מחר צריכה לעשות בדיקה דחופה אני עצבנית כבר כמה ימים הלב שלי דופק אני עונה מתוך דחף בעצבים לכל מי שנמצא מסביבי אני מרגישה כאבים בידיים אני כל כך לא אוהבת את כל הבתי חולים קופות חולים ובמיוחד לא רופאים לעזרה נפשית אני מכירה את הדבר הזה. יש לי מחשבות מעצבנות ושליליות. רק עם אתה מסכים כאן בפורום בתור עזרה עצמית איך אני יכולה להרגיע את עצמי לבד בבית כדי להרגיש יותר טוב כי שאני רבה עם משפחתי זה עוד יותר מעצבן אותי זה הכל ממתח הבדיקה הדחופה שיש לי מחר יום ראשון עם בסוף יהיה בסדר אני יודעת שארגע ואחזור לעצמי אני לא מחפשת טיפולים נפשיים רק עם אתה מסכים אורן יקר ותבורך על זה אשמח עם תיתן לי עצה איך להירגע בבית נפשית כדי שארגיש טוב יותר לא בעזרת תרופות. אני כל כך מודה לך מאחלת לך שבת נפלאה ושבוע נפלא ושקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

רינת
    17/11/2018

אורן יקר חשוב לי להרגיש טוב ושפר את המצב רוח ולא להיגרר מריבים עם המשפחה שהם מדברים איתי על בדיקות רופאים זה מרגיז אותי ויש לי דחף לענות בעצבים ממש תודה על תמיכתך רק עם אתה מסכים. תבורך שבת נפלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי מאוד ותבורך על זה איך להתמודד במצבי לחץ ועצבים

רינת
    17/11/2018

תודה מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו