מצב רוח ירוד אני רוצה לטפל בעצמי בדרך מעשית טבעית

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מצב רוח ירוד אני רוצה לטפל בעצמי בדרך מעשית טבעית
    רינת
    03/06/2019

שלום אורן. אני כותבת לך כי אתה עוזר לי מאוד בפורום וזה עושה לי הרגשה טובה שאתה כותב לי ונותן לי עצה מה לעשות. ההורים שלי חולים. אבא עם דמנציה אימא נפשית לא מרגישה טוב חלשה ואני במצב רוח ירוד בגלל זה אני אחראית על המשפחה. ביומיים האחרונים אני מרגישה דכדוך קל וכל הזמן דואגת להורים שלי אני לא רוצה טיפול פסיכולוגי או חס וחלילה פסיכיאטרי אני רוצה להרגיש טוב באופן טבעי ולחשוב חיובי ולהיות אופטימית לגבי ההורים איך מבחינה מעשית אני יכולה לעלות את מצב הרוח שגם אהיה רגועה בבית ולא בחרדה ולחץ מההורים אני גם פוחדת מהעתיד איך להוריד את הלחץ בגלל ההורים ולהיות יותר רגועה ויותר במצב רוח אני גרה איתם אודה לך מאוד עם תסכים לענות לי נכון אני כותבת הרבה אבל יש לך עצות טובות אשמח מאוד מאוד למענה תודה רבה ויום מקסים זה חשוב לי אני גרה בבית דיכאוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב רוח

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    03/06/2019

היי,
    אם אני מצליח לעזור אפילו רק לאדם אחד, אז מבחינתי הפורום הזה מצדיק את קיומו ואני שמח על כך.
    מחשבות/ חשיבה חיובית הם משהו שצריך לאמץ באופן יומיומי, ולמילים עצמן יש כח גדול בכך. אז בכל יום לא רק לחשוב חיובי, אלא גם להוציא מהפה מילים חיוביות עד שיהפוך לשגרה וגם אם קשה, תמיד להודות לבורא על מה שיש/ על כל הטוב ואז יתן לך עוד טוב כדיי להמשיך להודות עליו.
    מעבר לכך צריך לעשות השתדלות אישית ולעשות סוג ל טיפול כמו דיקור סיני, מדיטציות, טכניקות הרפיה ורגיעה.
    ממליץ להגיע למרפאה.
    בשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה אורן

רינת
    03/06/2019

אני מעריכה את עזרתך יום נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו