אשמח לעצה בקשר לחשיבה ואנרגיה שלילית בפתאומיות

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• אשמח לעצה בקשר לחשיבה ואנרגיה שלילית בפתאומיות
    רינת
    03/08/2019

שבת שלום אורן.
    אני כותבת לך כי אין לי עם מי לדבר ויש לך עצות נהדרות. קורה לי מידי פעם שאני קמה בבוקר עם אנרגיה שלילית וחשיבה שלילית ולפעמים זה נמשך לכל היום. אשמח ממש לעצה ממך עם תסכים כמובן ואני אודה לך על זה מה לעשות שזה קורה? כי אני עושה פעילות גופנית בכוח ועוד יותר אני לא מרגישה טוב זה מידי פעם זה גם קשור למחלה של אבא שלי. ממש תודה ומאחלת לך שבת נפלאה ושבוע מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה שאשמח עם תענה לי

רינת
    03/08/2019

גם אין לי שום מסגרת כרגע לא עבודה לא לימודים,אני צריכה לעזור לאימא שלי בגלל המחלה של אבא שלי יכול להיות שזה גם קשור. אני ממש אודה לך על תמיכתך אני יודעת שאולי זה לא מתאים לפורום אבל אשמח מאוד עם תסכים שתתן לי עצה מה לעשות ממש ממש תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיבה חיובית

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    04/08/2019

היי,
    בהחלט המצב יכול לנבוע מהמצב של אביך.
    מדיטציות, תזונה נכונה, אכילת פירות ושתיה מרובה יכול לשפר את המצב.
    כן גם טיפולים בקליניקה של דיקור סיני, דימיון מודרך, עבודה אנרגטית וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מקרב לב

רינת
    04/08/2019

אני מאוד מעריכה את עזרתך יום מקסים ושבוע מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו