מחשבות חרדתיות ושליליות שלא מפסיקות

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מחשבות חרדתיות ושליליות שלא מפסיקות
    לירון
    31/10/2019

אני קצת לא מרגישה טוב יש לי סכרת,המצב הפיזי שלי לא כל כך טוב הלכתי לרופא משפחה והוא גם שינה לי את התרופות הנפשיות כי אני גם לוקחת תרופות נפשיות אני לא בטיפול או משהו כזה בעבר הייתי ואני לא מתכוונת לחזור לטיפול נפשי אבל אני יודעת שעובר עלי משהו ויש לי מחשבות חרדתיות ושליליות שלא יוצאות לי מהראש שאני יודעת שהם לא נכונות ורחוקות מהמציאות ואני לא מצליחה להוציא אותם בכל זאת. עברתי בעבר פוסט טראומה בטיפול נפשי והרופא משפחה הבטיח לי שאני לא אחזור לטיפול נפשי וגם המשפחה שלי הבטיחה לי אבל בגלל הפוסט טראומה שעברתי יש לי עדיין מחשבות חרדתיות שליליות שגורמות לי להקאה ולכאבי ראש. הרופא אמר שהשינוי של הכדורים הנפשיים יקח קצת זמן עד שזה ישפיע אבל בינתיים רציתי לשאול איך מוציאים את המחשבות מהראש ולחזור לחיות חיים מאושרים בלי כל המחשבות החרדתיות האלה אני ממש מחפשת פתרון? שוב הרופא משפחה סידר לי ושינה לי את הכדורים הנפשיים והוא אמר שזה יקח זמן אבל בינתיים איך להקל על עצמי? איך מתמודדים עם מחשבות כאלה? זה מחשבות על הפוסט טראומה שעברתי בטיפולים נפשיים לפני המון שנים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות חרדתיות ושליליות שלא מפסיקות

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    02/11/2019

שלום לך,
    קשה לתת מענה למשהו מורכב דרך האינטרנט.
    מציע להגיע לקליניקה או למטפל בתחום גוף נפש ולחפש פתרון מתאים עבורך.
    אני סבור ששילוב של דיקור סיני, צמחי מרפא והומאופתיה יוכלו בהחלט לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו