זיהום

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• זיהום
    ח.
    15/07/2008

שלום, יש לי זיהום בבלוטת הלימפה. זה לא אבחון מדויק יותר מדי, היות ומעולם לא נבדק לעומק, זה יותר ניחוש של הרופא שבדק אותי וישר דחף לי כמויות של אנטיביוטיקה בתקווה שזה יעבור. וזה עבר ועכשיו, כמעט שלוש שנים אחרי זה חזר. הבלוטה הכואבת היא בצוואר בצד שמאל והיא הופיעה גם עכשיו וגם בפעם שעברה בלי שום תופעות נלוות. היא פשוט נפוחה ואדומה (נראית קצת כמו עקיצת יתוש) ורגישה וכואבת מאוד. השאלה שלי היא- האם יכול להיות לפי דעתכם שזה קשור למשהו נפשי? האם יכול להיות שזו תגובה פיזית למשהו פנימי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לח.

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    16/07/2008

בלוטה נפוחה אדומה וכואבת היא בראש וראשונה עדות לזיהום בדכ' באזור, כמו זיהום בגרון או בשיניים. אז ראשית אני מציע לפנות לבדיקת רופא ולעשות בדיקות דם. רק אחרי שלילה ודאית של זיהום אפשר לחשוב על משהוא נפשי. זה בוודאי גם יכול להיות סימן למחלה פנימית ולכן עצתי היא קודם כל להוועץ ברופא פנימי מומחה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו