שאלה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שיר
    03/08/2008

אני סובלת מחרדות חברתיות. ברצוני לדעת מדוע אומרים שהרפיה יעילה לטיפול בחרדות חברתית. אני מנסה לחשוב ולא מבינה - אם אני אעשה הרפיה ואהיה הכי רגועה בעולם, עדיין המחשבות הרעות שבאות לי כשאני נפגשת עם אנשים ימשיכו לבוא. אשמח להסבר איך הרפיה מסייעת לחרדות חברתיות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשיר

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    06/08/2008

שלום שיר,
    ראשית, הרפייה עוזרת למגוון של מצבים וחרדות ולא רק באופן ספציפי לחרדות חברתיות. שנית, אני הייתי מסייג את האמירה שלך בכך שהרפיה עשויה לעזור אבל, היא צריכה להיות חלק ממערך טיפולי שלם שיכול לכלול בנוסף להרפייה גם פסיכותרפייה ובמקרים מסויימים אפילו תרופות. כפי שוודאי ידוע לך החרדה אינה מתבטאת רק ב " מחשבות רעות " אלא, במגוון של תגובות גופניות כמו דופק מואץ, הזעה, חולשה וסחרחורת. לימוד של שיטות הרפייה שונות ואימון טוב בהן יכול מאד להקל על התסמינים הללו של החרדה ולא בהכרח לגרש מחשבות רעות.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו