כאבים בעצמות, מפרקים

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• כאבים בעצמות, מפרקים
    ענת
    06/08/2008

שלום, לרוב כשמצב הרוח שלי לא משהו או בזמני עייפות אני מרגישה שכל גופי כואב, כולל השיניים, העצמות, המפרקים, האם כדאי לבדוק זאת או שזה טבעי והאם אפשר להיעזר בטיפול משלים כלשהו<?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעצמות, מפרקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    06/08/2008

שלום ענת

אין יותר מידי פרטים בתאור שלך, כמו גיל, מחלות רקע, תרופות וכו". לכן אוכל להתייחס באופן מאד כללי. הגישה שלי שאם יש תסמינים ברורים שנמשכים לאורך זמן ולא חולפים רצוי תמיד ליידע את רופא המשפחה והוא ידע לפי הסיפור והתלונות באם לברר ואיך לברר, ורק לאחר מכן הייתי פונה לטיפול משלים. כלומר לאחר שיש איזושהיא אבחנה ואפילו אם זה מתח וחרדה רצוי לברר לפני טיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

עופר אפל
    06/08/2008

בהמשך לדברי ידידי דר' אהרונוביץ', לאחר שתיבדקי ובמידה שיאמרו לך שלא מוצאים מהי הסיבה לכאבים אלה, הרי שטיפול ברפואה משלימה עשוי להיות מאוד יעיל במקרה כמו שלך.
    אכן, רוב המטפלים האחראיים יטפלו במקרה רק לאחר בדיקות רפואיות, אולם יש לציין שהסימפטומים אכן מתאימים לחוסר איזון מבחינת הרפואה הסינית.
    בהצלחה ולבריאות טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו