זקוק לעצה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• זקוק לעצה
    גילי
    21/08/2008

שלום רב, סליחה מראש על הבלאגן שאולי לא יהיה מובן. אני בן 25,לפני 7 שנים עברתי אירוע של פיגוע.מאז יש לי חרדות . בשנתיים האחרונות גם חרדה בריאותית.ונהייתי היפוכנדר. אני סובל מכאבים באזור הלב ,יש לי רעידות פנימיות וישירות אני חושב על הגרוע מכל כל הזמן באים לי דלקות גרון חוזרות ונשנות.והיה לי חיידק ההילובקטר שסבלתי ממנו שנה עד שהצלחתי לקבל טיפול כי אף אחד לא האמין לי עד שהרדיו התערב בעניין והצליח לגרום שאקבל בדיקת אנידוסקופיה ,התחלתי להתאמן בחדר כושר בשביל הנפש.אבל עדיין כל הזמן המחשבות על הלב ועל בריאותי.הבדיקות דם שלי תקינות לחלוטין.לפני שנה עשיתי בדיקות ללב שיצא תקין הולטר,בדיקת מאמץ שיצא משהו כמו 88 הגיע למאמץ במקום 90 שרצוי לגילי.אבל אמרו לי שזה תקין.אז אני כל הזמן עוצר את עצמי אני אומר אולי זה הנפש ? הכאבים בלב? ואולי זה מהכתף מהשרירים התפוסים בכתף ובשרירי החזה.אך אתה לא רופא מה אתה אומר סתם.והנה לא סתם התלוננת על הבטן באמת היה לי דלקת בתריסיון דלקת בקיבה וחיידק ההילובקטר. מצד שני מנסה להרגיע את עצמי.אתה לא יכול לקבל התקף חס וחלילה ולא מחלת לב .כי זה כואב לך גם בזמן מנוחה.ואם היה משהו היית אמור להתעלף ממזמן.ואני נורא מפחד שכל הזמן אני חושב על זה ומדבר על זה כי זה יכול אולי גם לקרות לי חס וחלילה מרוב שאני מדבר וגם פשוט יוצר את הכאבים אולי פסיכולוגית בגלל המחשבות,ניסיתי מספר פעמים כדורים לקחת ללא הצלחה לא השפיע לי כדורים בשביל מצב רוח כמו רסיטל ,ציפראלקס וכאלה.לאחרונה קיבלתי פורמולה מהנוטרופט והתחלתי לקחת לפני שבוע.תוך כדי אני עושה לעצמי רייקי כל יום.ויוצא אם הכלבה לטיולים.הורדתי לחלוטין את המינון של אכילת גאנק פוד ושוקלדים .למרות ששוקלדים הבנתי שזה טוב נגד דיכאון.אודה עם יש לכם עצות מה אפשר לעשות בשביל להיות בגוף בריא בנפש בריאה. מה טוב לקחת בשביל לעזור ללב בתזונה,כגון תפוחי עץ .ובכלל אם יש לכם עצות בעקבות מה שרשמתי בתודה לירוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לעצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללירוי

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    21/08/2008

שלום לירוי,

לפי התאור שלך יש לך חרדה או התקפי חרדה שפעמים רבות קשורים למצב בריאותך. לפי תאור התרופות שקיבלת אני מבין שפנית לטיפול במשך השנים וכנראה שעד כה הוא לא עזר מספיק. יש שיטות טיפול פסיכולוגיות שיכולות לעזור במקרים כאלו, לא ברור לי אם ניסית. נראה לי גם שאתה זקוק למישהוא שינהל את המקרה שלך אולי רופא המשפחה. אבל רצוי לשלב טיפול פסיכולוגי יחד עם תרופות ואולי שיטות הרגעה והרפייה נוספות. הספורט שאתה עושה זה מצויין אבל, כנראה שצריך עוד דברים על מנת לעזור לך להתאזן יותר.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו