מרגישה חסרת אונים

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מרגישה חסרת אונים
    י.
    25/08/2008

אז ככה..........אני כבת 46 נתונה בחצי השנה האחרונה במתחים רבים...שמשפיעים על רווחת הנפש שלי ורציתי לדעת לשאול האם מישהו חווה כתוצאה ממתח טיקים בפנים שאינם נראים (במיוחד באיזור הגבות). לאחרונה מתלווה לזה תחושת עיקצוץ ומעין נימול שמתרחב מתחת לעיניים .בתוך מעליהם.לצידע האף התחושה שלעצמה גורמת חרדה...וכך אני נמצאת במעגל . רופאת משפחה..חושבת שזה ממתח..ונתנה לי קלונקס... מרגישה חסרת אונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה חסרת אונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים בפנים

עופר אפל
    25/08/2008

שלום י'.
    טיקים בפנים הם תופעה ידועה שעלולה לנבוע מהמתחים שמלווים אותך לאחרונה, לדברייך. אני שמח שהם "בלתי נראים".
    החדשות הטובות הן שאין שום סיבה לחוסר האונים. צריך לטפל בחרדות ובמתחים והטיקים והעיקצוצים ייעלמו כלעומת שבאו...ככל שסובלים מהבעיה פחות זמן (ואת סובלת מכך זמן קצר יחסית), הסיכוי לטיפול מוצלח גובר!
    הטיפול יכול לכלול לימוד של שיטות הרפיה כגון מדיטציה, טאי צ'י או צ'י קונג, ניתן להעזר בהיפנוזה (ללכת רק למי שמורשה לכך!), או בשיטות רפואה משלימה כגון הומאופתיה, רפואה סינית וכד'.
    לעיתים גם שינוי תזונתי עשוי להועיל להפחתת המתחים והסימפטומים שמתלווים להם.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו