עייפות

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• עייפות
    נעמה
    28/08/2008

בזמן האחרון אני נמצאת במצב תמידי של עייפות פיזית. הרגשה שאין לי הרבה אנרגיה .יש לי גם כאבי ראש (אני לא יודעת אם יש קשר) באופן די קבוע. קצת פרטים על המקרה הספציפי שלי: אני בת 15, ישנה כ-9 שעות כל לילה, עובדת 3 שעות ביום עם ילדים, אוכלת די בסדר (אולי אפשר קצת לשפר את העניין הזה), לא כל כך מתעמלת בזמן האחרון. האם שינוי בהרגלי האכילה וההתעמלות ישפרו את המצב? או שיש לכם טיפים אחרים בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנעמה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    28/08/2008

שלום נעמה,

ככלל לפני מתן עצות כאלו ואחרות אני תמיד ממליץ לפנות לרופא המשפחה או לרופא הילדים שיבדוק אותך ויחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות כמו בדיקות דם. במידה והכל תקין בבדיקות האלו, כן אין ספק שפעילות גופנית וכן תזונה נכונה יכולים לשפר מצב של עייפות וחולשה. צריך לזכור שיתכן וישנם גם אספקטים נפשיים לעניין ולכן מומלץ לעשות את כל השינויים במסגרת של מרפאה או מטפלים העוסקים בשילוב של תחומים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו