שאלה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יולי
    31/08/2008

למנהלי הפורום שלום רב! בתי בת 37, רווקה, חיה כבר שנים רבות עם דכאון שמטופל בתרופות. מדי פעם הפסיכיאטר מחליף אותן כי כמעט אין שינוי במצב הדכאון. היא מתפקדת "על מינימום" - - עובדת, כמעט ואין לה קשרים חברתיים ועסוקה מאד במחשבות ובפחדים המלווים את מצבה. היא משתפת אותנו במה שעובר עליה ולצערי אני מתחילה להרגיש שאני נופלת איתה מכיון שהתרופות כמעט לא עוזרות, החורף קשה לה יותר, היא מיואשת והייתי רוצה למצוא כיוון שיכול להעמיד אותה על הרגליים. האם יש איזו מסגרת , חוץ מאישפוזי יום של הקופות , שיכולה לתת בסיס איתן לשינוי? משהו יותר הוליסטי מטיפולים פסיכולוגים ופסיכיאטרים? משהו שכולל שינוי בדפוסי חשיבה, טיפולי גוף ונפש שיתנו הרגעה כללית ושקט מכל המחשבות המציפות ואולי בהמשך גם כיוון חדש? מקווה שתוכלו לתת לי תשובה כלשהי שנוכל לאמץ תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יולי

עופר אפל
    31/08/2008

ישנן שיטות טיפול שונות, שעשויות לסייע, אולם הן באות כתוספת לטיפולים הרגילים שבתך מקבלת, ובשום אופן לא במקומם.
    יש טיפול שנקרא "ביוסינטזה", או "פסיכותרפיה גופנית", שאולי שווה לנסות. חשוב ללכת רק למטפל שמוכר ע"י האיגוד. תוכלי לראות את רשימת המטפלים באתר שלהם.
    כמו כן - ישנם רופאים שעוסקים ב"רפואה הוליסטית", שווה גם את זה לבדוק באינטרנט.
    בהצלחה!
    עופר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו