תת פעילות של הבלוטה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• תת פעילות של הבלוטה
    חסוי
    31/08/2008

עשיתי בחודש שעבר בדיקות דם שהצביעו על תת פעילות של הבלוטה. כרגע אני בטיפול רפלקסולוגי ואיני זוכרת אם הבעיה הופיעה בעבר או שהיא חדשה. (צריכה לברר). האם יכול להיות שטיפול גרם לבעיה? האם ישנה דרך אלטנרנטיבית לטפל בה? כי ממש לא בא לי לקחת תרופה כל החיים. כרגע אני עוברת בהדרגתיות לתזונה נכונה יותר, ובקרוב אתחיל לשלב ספורט. יש הצעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות של הבלוטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחסוי

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    01/09/2008

שלום חסוי

ראשית, חשוב מאד לדעת מה רמת תפקוד הבלוטה. ישנן רמות קלות שבהן אין צורך בטיפול אלא רק במעקב, ולעומת זאת רמות חמורות הדורשות טיפול מיידי, עקב סכנת חיים אפילו. לכן בכל מקרה הייתי מתייעץ עם רופא. לגבי דרגות הבינים אפשר לנסות טיפולים אחרים כמו תזונה, צמחי מרפא ורפואה סינית, אבל תמיד במקביל למעקב רפואי. לשאלתך האם טיפול רפלקסולוגי היה הגורם, אינני סבור כך. התופעה די שכיחה וקורית יותר בנשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    01/09/2008

שלום חסוי

ראשית, חשוב מאד לדעת מה רמת תפקוד הבלוטה. ישנן רמות קלות שבהן אין צורך בטיפול אלא רק במעקב, ולעומת זאת רמות חמורות הדורשות טיפול מיידי, עקב סכנת חיים אפילו. לכן בכל מקרה הייתי מתייעץ עם רופא. לגבי דרגות הבינים אפשר לנסות טיפולים אחרים כמו תזונה, צמחי מרפא ורפואה סינית, אבל תמיד במקביל למעקב רפואי. לשאלתך האם טיפול רפלקסולוגי היה הגורם, אינני סבור כך. התופעה די שכיחה וקורית יותר בנשים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו