פחד מהריון

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• פחד מהריון
    א.
    07/09/2008

שלום רב, הנני נשואה כשנה וחודשיים, במהלך השנה האחרונה סבלתי מספר פעמים מהתקפי חרדה,החלפתי עבודה,החרדות נבעו בעיקר מפחד להרגיש לא טוב, פחד משירותים, מכאבים, טופלתי באמצעות טיפול התנהגותי קוגנטיבי ובחמשת החודשים האחרונים אני לוקחת רסיטל 20 מ"ל. בשבועיים האחרונים הורדתי מינון ל-15 ביום. כעת נודע לי שאני בהריון. זה היה חלום חיי להכנס להריון אבל אני ממש מפחדת ובעקבות הפחד הזה חזרו לי קצת החרדות. אני מפחדת שהחרדות יהיו לי במשך כל ההריון, שאני ארגיש לא טוב. אני רוצה מאוד את הילד הזה אבל אני בחרדה מההריון, ומאז שנודע לי על ההריון אני כל בוקר עם שילשולים, סחרחורות. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא.

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    10/09/2008

שלום א.

לאור התאור שלך וגם ההיסטוריה של חרדה, הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכותרפי ולשלב בטיפול גם גישה יותר דינמית. טיפול קוגנטיבי התנהגותי יכול מאד לעזור, אבל לפעמים יש צורך גם בטיפול דינמי ארוך טווח. כמו כן הייתי מתייעץ עם פסיכיאטר לגבי שינוי תרופתי.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו