בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    גל
    10/09/2008

שלום, עברתי לפני שבועיים ניתוח להסרת גוש שפיר מבלוטת התריס - הוצא הגוש והבלוטה (צד שמאל בלבד) את הניתוח ביצע מנתח כירורג. נאמר לי כי העצב לא נחתך אלא ספג חום גבוה ממהלך הניתוח ועלי לחכות מספר שבועות להתאוששות הקול. לעיתים, בדר"כ בבוקר, יוצא קול חלש ומרבית הזמן נשמע כאילו אני לוחשת. -מהו זמן סביר להתאוששות הקול? -מהי בצקת? ואיך ניתן לזרז זאת? (תזונה? שתיקה? קומפרסים? תרופות?) -מה יכולה להיות תרומתו של קלינאי/ת תקשורת? -האם יש קשר לויטמין D? בבדיקת דם השבוע נמצא כי TSH תקין אולם ויטמין D נמוך (23.6) תודה מראש. - האם כדאי לפנות לתחומים נוספים, משלימים, לטיפול בבעייתי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    10/09/2008

לגל שלום,
    את שואלת שאלות חשובות שבעיקר מי שניתח אותך יכול וצריך לתת עליהן את התשובה. לשאלתך: לא הייתי מתחיל בשום טיפול אלא נותן לזמן לעשות את שלו. לפעמים הדבר הטוב ביותר הוא לחכות ולא לעשות דבר. לא נראה לי שיש קשר לבדיקות הדם שעשית או לרמת ויטמין כזה ואחר.
    באשר לתזונה או שימוש בקול צריך לעשות מה שנראה לך הכי נכון ומתאים לך.
    ובעיקר סבלנות,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    10/09/2008

לגל שלום,
    את שואלת שאלות חשובות שבעיקר מי שניתח אותך יכול וצריך לתת עליהן את התשובה. לשאלתך: לא הייתי מתחיל בשום טיפול אלא נותן לזמן לעשות את שלו. לפעמים הדבר הטוב ביותר הוא לחכות ולא לעשות דבר. לא נראה לי שיש קשר לבדיקות הדם שעשית או לרמת ויטמין כזה ואחר.
    באשר לתזונה או שימוש בקול צריך לעשות מה שנראה לך הכי נכון ומתאים לך.
    ובעיקר סבלנות,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו