מתח נפשי ומחלת עור

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מתח נפשי ומחלת עור
    מ'
    02/10/2008

שלום רב, אני בן 27 וסובל מפסוריאזיס. אני מטופל הן במשחת דייבובט, טיפולים דו-שנתיים בים המלח, ובפוטותרפיה כשיש צורך. מצב רוחי מאוד ירד בשנה האחרונה לאור התפרצות המחלה, ולפעמים שמעתי שמצב רוח יכול להשפיע על המערכת החיסונית, וככה זה יכול להשפיעה לטובה או רעה על מב המחלה. האם אתם אנשי המקצוע חושבים כך או אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח נפשי ומחלת עור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח נפשי ומחלת עור

עופר אפל
    02/10/2008

שלום מ'.
    אכן מחלה לא קלה להתמודדות, ואתה בהחלט צודק שיש קשר ישיר בין המצב הרגשי והסמפטומים שישנם.
    מצד אחד - הייתי מייעץ לך לנסות ולשלב טיפולים רגשיים לצד הטיפולים הרגילים שאתה מקבל, ומצד שני - כדאי לך לפנות גם לטיפולים משלימים. בפסוריאזיס ספציפית - הייתי ממליץ על רפואה סינית, דיקור משולב עם צמחי מרפא.
    הרבה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מ'
    03/10/2008

זה מותר ככה לשלב בכלל רפואה סינית כל עוד אני מטופלת במשחת הדייבובט, שזה שייך לרפואה הרגילה? ואם זה אפשרי... איפה אפשר באמת לקבל כאלו טיפולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו