שאלה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איילת
    26/10/2008

אני מרגישה מדוכאת כבר די הרבה זמן, קראתי הרבה על הנושא ואני לא יודעת אם זה בדיוק אחד לאחד דיכאון קליני, אבל בטוח שאני די קרובה לשם, יש לי את כל הסימפטומים הנפשיים אבל לא את הפיזיים. הלכתי בעבר לטיפול פסיכולוגי ולא התמדתי בו. אני שוקלת לקחת תרופות פסיכיאטריות אבל מאוד פוחדת מתופעות הלוואי, מלהיות תלויה כל החיים בתרופות כאלה ומהסטיגמה. אז השאלה שלי היא בעצם כמה שאלות: 1. מה התופעות לוואי שיש לתרופות כאלה? 2. אם אתחיל להשתמש, זה אומר שאיהיה תלויה בהן כל החיים? 3. האם חייבים ללכת לפסיכיאטר בשביל זה? 4. שמעתי שיש תרופה נגד עישון שעוזרת לדיכאון ואפשר לקבל אותה בלי שידעו מה המצב הנפשי שלי, זה נכון? היא באמת עוזרת? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיילת

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    28/10/2008

שלום איילת

לפי התאור שלך קשה לדעת מה מצבך והאם את באמת צריכה תרופות או לא. נראה לי שבמצבך הדבר הכי נכון לעשות הוא קודם כל להתייעץ עם איש טיפול שיש לך עליו המלצות טובות. זה יכול להיות פסיכיאטר או פסיכולוג קליני, ולאחר מספר שיחות ניתן להבין לעומק את מצבך הנפשי ואז אפשר יהיה לדון על סוג הטיפול והאם יש צורך בתרופות או לא. את כל השאלות הטובות שאת שואלת צריך לשאול את איש המקצוע שיכיר אותך יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו