שאלה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    02/11/2008

שלום רב, אני סובלת מחרדה חברתית כל חיי. כשאני בסיטואציות חברתיות לחץ הדם שלי עולה, אני נהפכת אדומה מבושה ועוד. שום טיפול פסיכולוגי, פסיכיאטרי לא עזר לי. השאלה שלי היא פשוטה. האם לדעתכם הלחץ הרבה שבו אני נתונה כל חיי יגרום לי למות מוקדם מאחרים? כמה שנים להערכתכם אני אפסיד בחיי מכל הלחץ הזה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחני

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    04/11/2008

שלום חני

אין דרך לדעת אם הלחץ שבו את נתונה יגרום לך למות מוקדם או לא. וגם לא ידוע אם יזיק לבריאותך בכלל. אבל, לפי מה שאת מתארת איכות החיים עלולה מאד להפגע ואולי היא כבר נפגעת מאד. אני בהחלט לא מקבל את האמירה שלך ששום טיפול לא עזר. יתכן מאד שהטיפולים או המטפלים לא התאימו לך. אין לי צל של ספק שאם תחפשי מספיק תמצאי מטפל/ת שיוכלו לעזור לך מאד. הן בטיפולים פסיכולוגיים והן בשילוב של תרופות. את צריכה רק לא להתייאש ולתת לזה זמן.
    אין ספק שניתן לעזור לך מאד.

בברכת הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ביופידבק יכול לעזור

רונית
    06/11/2008

שלום חני, טיפול ביופידבק יכול מאוד לעזור לך. ביופידבק היא שיטת טיפול המסייעת לאדם להשיג שליטה על גופו דרך תהליך קצר של אימון ותרגול של תכניקות רגיעה היוצר וויסות של מערכות הגוף. בטיפול נעשה שימוש במכשור אלקטרוני ממוחשב לקבלת משוב בזמן אמת על התהליכים המתרחשים בגוף ובכך להצליח להגיע לשליטה טובה גופנית ונפשית. חוץ ממסגרת הפרטית, היום יש טיפולי ביופידבק בהרבה מרפאות של כללית רפואה משלימה. אשמח לתת לך יותר פרטים בטלפון 054-5404465 רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו