מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוביוטיקה ואומגה לטיפול במחלת נפשרונית11/12/2008
בוקר טוב, בני לקה לפני כשנה בדכאון הוא קיבל ציפראלקס והוא לא שלם עם זה שהוא מקבל טיפל תרופתי ,הוא ביקש ממני שאקח אותו לטיפול טבעי אמרתי לו שאנו צריכים לשלב את שני הדברים יחד ואכן כך עשיתי קניתי לו גם פרוביטיקה וגם אומגה 3 האם בעזרת התוספים האלה בני יוכל להיגמל מהכדורים? מפני ששמתי לב שההתפרצות של הדכאון החלה אחרי שהוא שתה שתיה חריפה............ והאם באמת שתיה יכולה לשבש את המוח ולגרום לדכאון ומצבי רוח משתנים? כמובן אשמח אם תעזרו לי ותרשמו לי מה דעתכם על נתינת פרוביטיקה ואומגה 3 במצבים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`11/12/2008שלום רונית
דכאון הינו מחלה הדורשת מעקב וטיפול של איש מקצוע. ישנם כל מיני פרסומים על תכשירים שונים שיכולים לעזור בטיפול. את לא מספרת האם בנך נמצא במעקב פסיכיאטרי , האם הוא בטיפול גם של שיחות שדרך אגב, מומלץ מאד. כמו כן פעילות גופנית מאד עוזרת. לאור כל זאת אני ממליץ לא לטפל בו דרך שמועות והאינטרנט, אלא לפנות לאיש מקצוע שיוכל לנהל את המקרה ואז יש מקום לשקול ולשלב תוספי מזון ולהוריד את מינון התרופה גם כן בהשגחה צמודה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות על התמיכה
רונית11/12/2008ד''ר אלכסנדרוביץ' ,תודה על תשובתך . בני נמצא במעקב צמוד של פסיכולוג ופסיכאטר וידוע לי שאסור לי להסתמך על אינטרנט ,אני שואלת באינטרנט רק מחוסר ידיעה שלי בנושא היום בדיוק קבלנו גם אבחנה נוספת שיכול להיות שלבני יש חשד מאניה דיפרסיה קלה כך שאולי נצטרך להחליף את הציפרלקס הפסיכאטר עודד אותי שהוא יקבל רק 400 מ"ג של טגרטול וכעת אני מבינה שהוא בכלל לא יוכל רדת מהטיפול אבל בכל זאת רציתי לדעת אם דואגים לתזונה נכונה ולנוגדי חימצון טובים ,האם יש סיכוי לרדת מטיפול תרופתי בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית
דר אלכסנדרובי12/12/2008שוב שלום, אני שמח שבנך נמצא במעקב מסודר, זה מאד חשוב. אני אישית מאמין שעם פסיכותרפייה טובה לאורך זמן, בשילוב של פעילות גופנית אינטנסיבית ורק בסוף תוספים כאלו ואחרים , ניתן לרדת בעתיד מהתרופות בפיקוח צמוד מאד של הפסיכיאטר. בברכת שבת שלום,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודות על תמיכתתך
רונית12/12/2008זה מאד מעודד שבת שלום רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים ממושכים בירך שלא עוברים
שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקס
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?
התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוף
חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?
עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)