פרוביוטיקה ואומגה לטיפול במחלת נפש

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• פרוביוטיקה ואומגה לטיפול במחלת נפש
    רונית
    11/12/2008

בוקר טוב, בני לקה לפני כשנה בדכאון הוא קיבל ציפראלקס והוא לא שלם עם זה שהוא מקבל טיפל תרופתי ,הוא ביקש ממני שאקח אותו לטיפול טבעי אמרתי לו שאנו צריכים לשלב את שני הדברים יחד ואכן כך עשיתי קניתי לו גם פרוביטיקה וגם אומגה 3 האם בעזרת התוספים האלה בני יוכל להיגמל מהכדורים? מפני ששמתי לב שההתפרצות של הדכאון החלה אחרי שהוא שתה שתיה חריפה............ והאם באמת שתיה יכולה לשבש את המוח ולגרום לדכאון ומצבי רוח משתנים? כמובן אשמח אם תעזרו לי ותרשמו לי מה דעתכם על נתינת פרוביטיקה ואומגה 3 במצבים אלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרונית

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    11/12/2008

שלום רונית

דכאון הינו מחלה הדורשת מעקב וטיפול של איש מקצוע. ישנם כל מיני פרסומים על תכשירים שונים שיכולים לעזור בטיפול. את לא מספרת האם בנך נמצא במעקב פסיכיאטרי , האם הוא בטיפול גם של שיחות שדרך אגב, מומלץ מאד. כמו כן פעילות גופנית מאד עוזרת. לאור כל זאת אני ממליץ לא לטפל בו דרך שמועות והאינטרנט, אלא לפנות לאיש מקצוע שיוכל לנהל את המקרה ואז יש מקום לשקול ולשלב תוספי מזון ולהוריד את מינון התרופה גם כן בהשגחה צמודה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודות על התמיכה

רונית
    11/12/2008

ד''ר אלכסנדרוביץ' ,תודה על תשובתך . בני נמצא במעקב צמוד של פסיכולוג ופסיכאטר וידוע לי שאסור לי להסתמך על אינטרנט ,אני שואלת באינטרנט רק מחוסר ידיעה שלי בנושא היום בדיוק קבלנו גם אבחנה נוספת שיכול להיות שלבני יש חשד מאניה דיפרסיה קלה כך שאולי נצטרך להחליף את הציפרלקס הפסיכאטר עודד אותי שהוא יקבל רק 400 מ"ג של טגרטול וכעת אני מבינה שהוא בכלל לא יוכל רדת מהטיפול אבל בכל זאת רציתי לדעת אם דואגים לתזונה נכונה ולנוגדי חימצון טובים ,האם יש סיכוי לרדת מטיפול תרופתי בעתיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונית

דר אלכסנדרובי
    12/12/2008

שוב שלום, אני שמח שבנך נמצא במעקב מסודר, זה מאד חשוב. אני אישית מאמין שעם פסיכותרפייה טובה לאורך זמן, בשילוב של פעילות גופנית אינטנסיבית ורק בסוף תוספים כאלו ואחרים , ניתן לרדת בעתיד מהתרופות בפיקוח צמוד מאד של הפסיכיאטר. בברכת שבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודות על תמיכתתך

רונית
    12/12/2008

זה מאד מעודד שבת שלום רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו