קנאה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• קנאה
    עידו
    12/12/2008

שלום.. אני בן 24, לא אלים, מעולם לא הלכתי מכות או הבאתי מכות, בחור די שקט וממוצע. יש לי בעייה. פעמים רבות יש לי מין מועקה בבטן, מעין לחץ כזה שנובע מעצבים, מכל מיני נושאים שאני יכול לפרט. בד"כ אני מנגן או יוצא לריצה וזה עוזר אבל זה לא פותר שום דבר. הבעייה העיקרית היא שאני מאוד מקנא ומאוד רכושן. אין לי חברה, יש לי חברים מאוד טובים - בנים ובנות. לבנות אני מאוד מקנא - מאוד. גם כשאני לא מציין את זה רואים את זה עליי כשאני מתבונן בסיטואציה של בחור מדבר עם ידידה. וגם עם חברים בנים, אני תמיד מקנא . כשהם מתחברים עם אנשים אחרים. הלחץ בבטן לפעמים נשאר ימים... אתמול כמעט היכיתי מישהו... אני לא באמת יכה מישהו, אבל איזה בוקס בקיר נראה לי מגיע בעתיד הקרוב.. מה זה הקנאה הזאת? איזה שיטות טובות\ כדורים טבעיים מומלצים למועקה כזאת מעצבנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעידו

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    13/12/2008

שלום עידו,

הדברים שאתה מתאר הם מצד אחד די טבעיים וזה קורה להרבה אנשים, ומצד שני נראה שזה מאד מפריע לך. אני מציע לך לפנות לאיש מקצוע פסיכולוג או פסיכותרפיסט. נראה לי שטיפול שעיקרו שיחות יוכל לעזור מאד ויחסית בזמן לא ארוך מאד.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אהרון

עידו
    14/12/2008

דבר ראשון תודה לך על ההתייחסות... אולי זה ישמע מתנשא, אבל אני בטוח שאיש מקצוע יגיד לי את אותם הדברים שאני יודע, לא יצליח לחדש לי כלום, וכל צעד שינסה לעשות ילווה ברעיונות שלי לגבי מהות הטיפול - "אתה עושה את זה כי אתה חושב ש..."... מעבר לכך , אני לא בטוח לגבי איך אני מרגיש עם טיפול פסיכולוגי, גם מעצעם הרעיון של לגשת לפסיכולוג, וגם מבחינה כספית.. לנושא העצבים בבטן, כמו לפני דייט ראשון, כמו אחרי ההתעצבנויות שסיפרתי קודם, יש איזשהי שיטה מוכרת? נשימות, תרגילים, כדורים (עדיף טבעיים) שהיית ממליץ? הרשת מלאה בשרלטנים שממליצים על כל מיני כמוסות פלא... הייתי רוצה לשמוע חוות דעתך בלי צורך לפרסם מוצר, אלא הכוונה למרכיב מסוים אולי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידו

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    15/12/2008

שלום עידו

אני מבין שקשה לך עם הרעיון של לגשת לפסיכולוג או פסיכותרפיסט, אבל עדיין אני חושב שזה הדבר שיהיה יעיל לך הכי. גם מהקצת שאתה כותב אני לא חושב שאתה באמת מבין איך טיפול כזה עובד. אבל, נניח לכך.
    לשאלתך, אתה יכול להעזר בשיטות במו יוגה ומדיטצייה והן בהחלט יכולות להקל עליך. לגבי שימוש בצמחים, ישנן טיפול וולריאן שניתן לנסות וכן כדור שנקרא קלמנרבין. וגם את השימוש בתוספים הייתי מייעץ לך לא לעשות דרך האינטרנט אלא, בהכוונה של מומחה לעניין.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו