מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאהעידו12/12/2008
שלום.. אני בן 24, לא אלים, מעולם לא הלכתי מכות או הבאתי מכות, בחור די שקט וממוצע. יש לי בעייה. פעמים רבות יש לי מין מועקה בבטן, מעין לחץ כזה שנובע מעצבים, מכל מיני נושאים שאני יכול לפרט. בד"כ אני מנגן או יוצא לריצה וזה עוזר אבל זה לא פותר שום דבר. הבעייה העיקרית היא שאני מאוד מקנא ומאוד רכושן. אין לי חברה, יש לי חברים מאוד טובים - בנים ובנות. לבנות אני מאוד מקנא - מאוד. גם כשאני לא מציין את זה רואים את זה עליי כשאני מתבונן בסיטואציה של בחור מדבר עם ידידה. וגם עם חברים בנים, אני תמיד מקנא . כשהם מתחברים עם אנשים אחרים. הלחץ בבטן לפעמים נשאר ימים... אתמול כמעט היכיתי מישהו... אני לא באמת יכה מישהו, אבל איזה בוקס בקיר נראה לי מגיע בעתיד הקרוב.. מה זה הקנאה הזאת? איזה שיטות טובות\ כדורים טבעיים מומלצים למועקה כזאת מעצבנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידו
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`13/12/2008שלום עידו,
הדברים שאתה מתאר הם מצד אחד די טבעיים וזה קורה להרבה אנשים, ומצד שני נראה שזה מאד מפריע לך. אני מציע לך לפנות לאיש מקצוע פסיכולוג או פסיכותרפיסט. נראה לי שטיפול שעיקרו שיחות יוכל לעזור מאד ויחסית בזמן לא ארוך מאד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אהרון
עידו14/12/2008דבר ראשון תודה לך על ההתייחסות... אולי זה ישמע מתנשא, אבל אני בטוח שאיש מקצוע יגיד לי את אותם הדברים שאני יודע, לא יצליח לחדש לי כלום, וכל צעד שינסה לעשות ילווה ברעיונות שלי לגבי מהות הטיפול - "אתה עושה את זה כי אתה חושב ש..."... מעבר לכך , אני לא בטוח לגבי איך אני מרגיש עם טיפול פסיכולוגי, גם מעצעם הרעיון של לגשת לפסיכולוג, וגם מבחינה כספית.. לנושא העצבים בבטן, כמו לפני דייט ראשון, כמו אחרי ההתעצבנויות שסיפרתי קודם, יש איזשהי שיטה מוכרת? נשימות, תרגילים, כדורים (עדיף טבעיים) שהיית ממליץ? הרשת מלאה בשרלטנים שממליצים על כל מיני כמוסות פלא... הייתי רוצה לשמוע חוות דעתך בלי צורך לפרסם מוצר, אלא הכוונה למרכיב מסוים אולי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידו
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`15/12/2008שלום עידו
אני מבין שקשה לך עם הרעיון של לגשת לפסיכולוג או פסיכותרפיסט, אבל עדיין אני חושב שזה הדבר שיהיה יעיל לך הכי. גם מהקצת שאתה כותב אני לא חושב שאתה באמת מבין איך טיפול כזה עובד. אבל, נניח לכך.
לשאלתך, אתה יכול להעזר בשיטות במו יוגה ומדיטצייה והן בהחלט יכולות להקל עליך. לגבי שימוש בצמחים, ישנן טיפול וולריאן שניתן לנסות וכן כדור שנקרא קלמנרבין. וגם את השימוש בתוספים הייתי מייעץ לך לא לעשות דרך האינטרנט אלא, בהכוונה של מומחה לעניין.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים ממושכים בירך שלא עוברים
שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקס
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?
התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוף
חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?
עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)