כאבים ולחץ בפנים

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• כאבים ולחץ בפנים
    ר.ל
    14/12/2008

שלום רב, אני בת 30 ולפני כשנה וחצי הופיעו לי עקצוצים בצד ימין של הפנים (בפיזור עין +פה) ביצעתי MRI מוח וכן C.T מוח שיצאו תקינים הכאבים תוקפים אותי מדי יום כאשר יש לחץ מכיוון העין . בחודש האחרון הופיעו תסמינים של שריפה בחלל הפה (לשון לחיים ושפתיים וחיך)בנוסף לחץ באוזן מצד ימין. אושפזתי בבית חולים תל השומר וקיבלתי טיפול באלטרול 100 מ"ג כבר מזה שבוע וחצי ללא מממצאים. התרופה עדיין לא עוזרת. האם זה קשור בלחץ נפשי (חוסר הממצאים)? והאם תסמינים אלו מוכרים ברפואה נפשית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ולחץ בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ר.ל.

עופר אפל
    14/12/2008

אני שמח שעברת את הבדיקות הנדרשות, שאת במעקב, ובעיקר - שאין ממצאים! התסמינים שאת מתארת בהחלט עלולים להיות חלק מתסמינים המחמירים עקב לחץ נפשי. (לא כתבת באם את מצויה בלחץ לאחרונה).
    אני מציע לך, במקביל להמשך הברור עם הרפואה, לנסות וללכת לטיפול המשלב גוף ונפש, או לרפואה סינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו