בעיה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• בעיה
    ליאל
    17/12/2008

אני סובלת מתופעב של גזים די הרבה זמן(כמה שנים) אני בחורה צעירה בת 21 בסך הכל ,עשיתי את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין אני אוכלת בצורה לא גורמת לגזים בתדירות כזו לגזים יש ריח מחריד ממש ,יש מצבים שנפלט לי ואנשים אפילו לא מנחשים שמדובר בגזים אלא טוענים שזה ריח מוזר (כמו תבשיל מקולקל או ביצה מקולקלת) לא שאני אומרת שזו אני אבל כך הם מפענחים את הריח הגזים הם בתדירות גבוה מאוד אני מודעת לכך שאני אדם לחוץ מאוד נלחצת ומתעצבנת מכל דבר ואפילו הקטן ביותר פשוט נמאס לי מהבעיה הזו ,אני לא יכולה לנהל חיים נורמלים ,זה פשוט לא אפשרי ואני סך הכל בחורה צעירה מה הבעיה? מה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לליאל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    17/12/2008

שלום ליאל

הבעיה שאת מתארת היא בעיה מאד שכיחה אבל נראה שהיא מאד מפריעה לך. את אומרת שעשית את כל הבדיקות, האם גם עשית בדיקת אלרגייה לחלב ולחיטה? אם כן אני מציע לך לפנות למומחה ברפואה הוליסטית שיש לו גם הבנה בתזונה ובשילוב של צמחי מרפא ותזונה ניתן להקל עלייך בהרבה מאד.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל בעיה יש פיתרון

שירה
    23/12/2008

הי ליאל, קראתי את בעייתך, אני מסכימה שקודם עליך לבדוק רגישות לחלב וחיטה. את יכולה לעשות ניסיון בבית ולהפסיק לגמרי חלב וחיטה לתקופה של שבועיים (בערך) ולראות אם יש שינוי. הייתי מציעה לך בנוסף לפנות לטיפול המשלב שיחה והתמקדות גוף, כדי שתוכלי להתמקד בבעיה שלך - שהיא פיזית בעיקר. יעל, פסיכוטרפיסטית גופנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו