היפריקום

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• היפריקום
    איתי
    24/12/2008

שלום רב, עד היום נטלתי במשך חצי שנה כמעט 2 כדורים מדיי יום של SUPER SAME נוגד חרדה ודכאון. אני לא ממש בדכאון אלא יותר בתקופה קצת קשה בעקבות פרידה לאחר קשר ארוך מאוד. אני קצת ריגשי ומדי פעם קצת חרד קצת עצוב עדיין והחלטתי להחליף תוסף תזונה. אני חייב לציין שסופר סיים אולי עזר לי אני לא ממש משוכנע אבל גם לא ממש רוצה לפסול כי אני יחסית דיי בסדר. ידידה נטורופטית מתחילה, הציעה לי לקחת היפריקום st. john's, ואני קראתי עכשיו שזה דיי מסוכן עם תרופות אחרות ורציתי לשאול האם זה בסדר לקחת את זה וכמה מינון. יש לציין שאני נוטל 1 כדור של אומגה 3 (מחוזק ככה רשום) בבוקר ואחרי ארוחה בצהרים אני נוטל 1 כדור של מולטי ויטמין הכולל בתוכו B קמפלקס. האם זה בסדר לקחת את זה יחד? מתי ? ואיך? אה, - ואגב אני בן 31 אם זה משנה, :) המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפריקום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תוספים ותרופות

עופר אפל
    24/12/2008

שלום איתי.
    אני מציע לך לעשות קצת סדר אצל איש מקצוע. ישנם נתונים שבוודאי חסרים כדי לתת לך ייעוץ מקצועי אחראי. תוכל לקבל את הייעוץ אצל נטורופתים, ואם יש לך אחת כזו, כפי שתארת- מה טוב.
    שרות זה ניתן גם ע"י הקופות במסגרת הביטוח המשלים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו